انتخاب رنگ سبز انتخاب رنگ آبی انتخاب رنگ قرمز انتخاب رنگ نارنجی
خوراک آر اس اس توییتر فیس بوک
درود بر شما، برای شرکت در گفتگوها و مشاهده کامل مطالب کافی است در این سایت عضو شوید.
برای عضویت اینجا کلیک کنید
با سپاس
مدیریت
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 1 , از مجموع 1
Like Tree1Likes
  • 1 Post By aram

موضوع: 10 راز باقلا پلویی

  1. Top | #1

    تاریخ عضویت
    Jun 2014
    عنوان کاربر
    مــدیــر ارشد
    میانگین پست در روز
    0.38
    محل سکونت
    تنکابن
    نوشته ها
    952
    تشکرها
    937
    تشکر شده 1,690 بار در 791 ارسال

    پیش فرض 10 راز باقلا پلویی

    10 راز باقلا پلویی

    برای این که باقلاپلوی خوشمزه ای داشته باشید با ما همراه شوید.


    باقلاپلو از غذاهای قدیمی ‌ایرانی و مختص كشور ماست و در هیچ كجای دنیا غذایی با این مشخصات نمی‌توان یافت؛ غذایی كه از مخلوط برنج و باقلا تشكیل شده باشد. برای تهیه این غذا که یكی از گزینه‌های مناسب برای سرو در میهمانی‌های ایرانی محسوب می‌شود، باید نکته‌هایی را رعایت كرد:


    1 -
    حتما از باقلا‌هایی استفاده كنید كه پوست سبز رنگی دارند و البته به مدت طولانی هم فریز نشده‌اند زیرا ماندن طولانی‌مدت باقلا در فریزر باعث تغییر رنگ و طعم این ماده غذایی می‌شود.


    2 -
    بهتر است نصف مقدار برنج، باقلا اضافه كنید. یعنی در 4 پیمانه برنج، 2 پیمانه باقلا بریزید.


    3 -
    بهترین گوشت‌ها برای صرف با باقلاپلو، گوشت‌های گردن و ماهیچه هستند البته این غذا با گوشت مرغ نیز خورده می‌شود. جالب است بدانید كه جنوبی‌ها این برنج مخلوط را با ماهی هم می‌خورند.


    4 -
    قبل از افزودن باقلا به برنج آبكش‌شده، بهتر است آن را به مدت 5 تا 6 دقیقه در آب جوش قرار دهید و با دم كشیدن كامل برنج، باقلاها نیز مغزپخت خواهندشد. یادتان باشد كه این مرحله نباید خیلی طولانی شود زیرا در صورت زیاد جوشیدن باقلاها در آب،‌ بعد از دم كشیدن همراه برنج، له خواهند شد. در ضمن، هنگام جوشیدن باقلا‌ها در آب، كفی روی آنها را می‌گیرد كه باید آن را بردارید زیرا در غیر این صورت باقلاپلو رنگ كدر و تیره‌ای پیدا می‌كند كه چندان خوشایند نیست.


    5 -
    گاهی باقلاها به‌خوبی پخته نمی‌شوند. این نوع ناپز هستند و هر قدر روی حرارت بمانند، باز هم پخته نخواهند شد بنابراین بهتر است از حرارت دادن آنها خودداری و از خوردنشان صرف‌نظر كنید.


    6 -
    سبزی مناسب این غذا شوید است كه توصیه می‌شود از نوع تازه آن استفاده كنید. در ضمن می‌توانید هنگام دم كشیدن برنج، یك شاخه سیر تازه در میان آن قرار دهید تا عطر منحصر بفردی بگیرد.


    7-
    اگر باقلاپلوی‌تان با گوشت گردن بود، برای طعم دادن بیشتر به این غذا می‌توانید روی برنج در حال دم كشیدن، دارچین بیفزایید و روی گوشت نیز كمی‌ دارچین بریزید. به این ترتیب غذا طعم متفاوت‌تری پیدا خواهد كرد.


    8 -
    ته دیگ این غذا می‌تواند مخلوط برنج با باقلا یا نان، به‌خصوص نان تافتون، باشد. به این ترتیب دیگر با هیچ بهانه‌ای از خیر ته دیگ تهیه شده نخواهید گذشت.


    9 -
    بهترین همراه غذایی كه به شما پیشنهاد می‌كنم، سالاد شیرازی و ترشی است البته بسته به ذائقه‌تان می‌توانید هر همراه غذای دیگری نیز انتخاب کنید.


    10 -
    از نظر طعم، نوشیدنی مناسب می‌تواند یك لیوان شربت عرق نعناع یا گلاب باشد. البته شربت بهارنارنج نیز با این غذا طعم مناسبی ایجاد خواهد كرد.


    اگر فشارخون دارید


    بهتر است به برنج كمی ‌سیر تازه بیفزایید و افزودن نمك را بسیار محدود كنید. می‌توانید در کنار مرغ از سیب‌زمینی استفاده كنید زیرا این ماده غذایی سرشار از پتاسیم است و به كنترل فشارخون‌تان كمك خواهد كرد. البته در صورت خوردن سیب‌زمینی با این غذا، مقدار برنج مصرفی‌ را به حداقل برسانید زیرا در غیر این صورت دچار اضافه وزن خواهید شد.


    اگر چربی خون دارید


    بهتر است با این غذا گوشت سفید مانند گوشت بوقلمون یا مرغ میل كنید آن هم قسمت سینه زیرا چربی كمتری دارد، غذا را با روغن كمتری تهیه و آن را با یك بشقاب سبزی خوردن میل كنید. این فیبر دریافتی به تنظیم چربی خونتان كمك خواهد كرد.


    اگر لاغر هستید


    بهتر است وقتی غذا را در بشقاب كشیدید، به آن كره بیفزایید و آن را با یك بشقاب سالاد سبزی‌های رنگارنگ و تازه میل كنید. این سبزی‌ها بهتر است شامل گوجه‌فرنگی، كاهو، كلم‌قرمز و جوانه گندم باشد. پیشنهاد می‌كنیم باقلاپلو با مرغ را با یك لیوان آبمیوه تازه خانگی میل كنید تا مقدار كالری‌ای كه در واحد حجم در یك وعده غذایی دریافت می‌کنید، افزایش یابد.


    منبع : salamat.ir
    Arezoo از این خوشش آمد.
    سکوت متن ساده ای است که همیشه " اشتباه " ترجمه می شود .

  2. تشکرکننده: 1 نفر


اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. کم رویی چیست و راههای مبارزه با کمرویی کدامند؟
    توسط sдЯд در انجمن روان شناسی عمومی
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 21/02/2016, 07:04
  2. بیوگرافی یغما گلرویی + تصاویر یغما گلرویی
    توسط sдЯд در انجمن شاعران و نویسندگان ایرانی
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 05/12/2015, 10:45
  3. قصه‌گویی با فوت‌وفن‌های جادویی
    توسط hadi asadi در انجمن کتاب و داستانهای کودکان
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 20/05/2014, 18:28
  4. اهمیت صرفه جویی در دوران دانشجویی
    توسط Arezoo در انجمن کاریکاتور و طنز
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 12/01/2014, 15:25
  5. پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 29/08/2013, 17:13

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
twitter facebook rss
yahoo
سایت لیدی فروم از سال 1390 آغاز به کار کرد. هدف لیدی فروم آگاهی بخشی و آموزش به بانوان ایرانی و فارسی زبان، و ایجاد محیطی برای تبادل نظر بین آنهاست. لیدی فروم توسط سرورهای پرقدرت پاکدل هاست پشتیبانی می شود

اکنون ساعت 21:07 برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3 می باشد.

ایمیل پست الکترونیکی مدیریت سایت : info@ladyforum.ir
پیامک همراه جهت پیامک: 09112288677