انتخاب رنگ سبز انتخاب رنگ آبی انتخاب رنگ قرمز انتخاب رنگ نارنجی
خوراک آر اس اس توییتر فیس بوک
درود بر شما، برای شرکت در گفتگوها و مشاهده کامل مطالب کافی است در این سایت عضو شوید.
برای عضویت اینجا کلیک کنید
با سپاس
مدیریت
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 1 , از مجموع 1
Like Tree1Likes
  • 1 Post By Arezoo

موضوع: طرز تهیه باقلوای خانگی

  1. Top | #1

    تاریخ عضویت
    Jan 2013
    عنوان کاربر
    مـعـاون انجمن
    میانگین پست در روز
    6.10
    محل سکونت
    زیرسایه خدا
    نوشته ها
    17,943
    تشکرها
    14,919
    تشکر شده 12,907 بار در 7,243 ارسال

    پیش فرض طرز تهیه باقلوای خانگی

    باقلوا یکی از دسرهای خوشمزه ترکی است که طرفداران بسیاری هم دارد. البته برخی از انواع آن بسیار شیرین است و خوردن آنها اصلا دلچسب نیست. به همین دلیل، روش تهیه نوع خانگی آن را برایتان آموزش داده ایم. یکی از رازهای خوشمزگی باقلوا این است که در شیره خود به مدت یک شب تا صبح بخوابد.

    Click here to enlarge

    تعداد: 10 تا 12 نفر

    مواد لازم


    • سه پیمانه آجیل خرد شده (بادام، پسته، گردو و ...)
    • دو قاشق چایخوری دارچین
    • یک بسته خمیر فیلو (از شب قبل در یخچال بگذارید تا یخش باز شود.)
    • 6 قاشق غذاخوری کره آب شده
    • یک پیمانه عسل
    • یک عدد چوب دارچین
    • یک قشاق چایخوری عصاره وانیل
    • ¼ پیمانه شکر
    • ¼ پیمانه آب


    طرز تهیه

    1. پیش از هر چیز این را به یاد داشته باشید که باقلوا را بهتر است یک روز پیش از سرو آماده کنید تا همه شربت و مزه به خورد خمیر فیلو برود و کاملا مزه‌دار شود. همچنین خمیر فلیو را وقتی استفاده نمی کنید، در هوای آزاد قرار ندهید. آن را زیر دستمال نم‌دار بگذارید تا خشک نشود.

    2. در نخستین مرحله باید آجیل و ظرف پخت را آماده کنید. در یک کاسه کوچک، آجیل و دارچین را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید. تابه 23×23 سانتی‌متری مخصوص فر را با کره چرب کنید و کنار بگذارید.

    3. خمیرهای فیلو را روی حوله های نم‌دار آشپزخانه پهن کنید. البته فقط یک ورقی که می خواهید استفاده کنید را بیرون بیاورید.

    4. دو لایه دیگر خمیر بیرون بیاورید. روی آنها با قلم‌مو کره آب شده بمالید. خمیرهای کره دار را کف قالب بچینید. لبه های اضافه خمیر را جمع کنید. 4 لایه دیگر از خمیر را نیز با کره چرب کنید و روی مواد داخل قالب بچینید.

    5. 1/3 از مخلوط آجیل را روی خمیرهای داخل قالب بریزید. دوباره 6 لایه دیگر را به ترتیب کره بمالید و روی هم در قالب بچینید. در ردیف ششم، 1/3 مخلوط آجیل بریزید و دوباره همین مراحل را تکرار کنید. یعنی در انتها باید 24 لایه خمیر فیلو داشته باشید.

    6. باقلوا را به صورت لوزی برش بزنید و سپس به مدت 35 تا 40 دقیقه در فر بگذارید تا کاملا پخته و سطح آن طلایی شود.

    7. سه قاشق غذاخوری کره را با عسل با هم مخلوط کنید. یک تکه چوب دارچین هم داخل آن بیندازید و شکر، وانیل و آب را به قابلمه اضافه کنید. قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا بجوشد. سپس حرارت را کم کنید تا نیم‌جوش شود. در قابلمه را بگذارید و 5 دقیقه روی حرارت کم بگذارید بماند. سپس چوب دارچین را خارج کنید و مواد را روی باقلوای پخته شده بریزید.
    پردیس از این خوشش آمد.


  2. تشکرکننده: 1 نفر


اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
twitter facebook rss
yahoo
سایت لیدی فروم از سال 1390 آغاز به کار کرد. هدف لیدی فروم آگاهی بخشی و آموزش به بانوان ایرانی و فارسی زبان، و ایجاد محیطی برای تبادل نظر بین آنهاست. لیدی فروم توسط سرورهای پرقدرت پاکدل هاست پشتیبانی می شود

اکنون ساعت 09:01 برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3 می باشد.

ایمیل پست الکترونیکی مدیریت سایت : info@ladyforum.ir
پیامک همراه جهت پیامک: 09112288677