مواد لازم : شكر 1 پيمانه سرخالي
آب تمشك يا raspberry 2 پيمانه
ماست معمولي 1/2 پيمانه
آب 1/2 پيمانه
پودر ژلاتين 1 قاشق سوپخوري
طرز تهيه :
آب و پودر ژلاتين را در ظرفي مخلوط كنيد و روي بخار آب قرار دهيد ، تا پودر ژلاتين در آب حل شود . آب تمشك و شكر را مخلوط نموده و روي حرارت قرار دهيد . هم بزنيد تا شكر در آب تمشك حل شود . سپس محلول ژلاتين را اضافه نموده ، بمدت چهل و پنج دقيقه در يخچال قرار دهيد ، تا نيم بند شود . بعد ماست را به مواد فوق الذكر اضافه كنيد . با همزن برقي هم بزنيد ، تا با ماست كاملاَ مخلوط شود . مواد را به چهار قسمت تقسيم كنيد ، و داخل چهار گيلاس پايه دار بريزيد . سپس به مدت نه ساعت در يخچال قرار دهيد تاببندد.