مواد لازم برای تهیه خمیر :

كره 3 قاشق سوپخوري
جوز هندي 1/4 قاشق چايخوري
دارچين 1/4 قاشق چايخوري
شكر 1/2-1پيمانه
آب 1/2-1پيمانه
كشمش تعدادي مواد لازم برای تهیه خمیر :

كره 2/3 پيمانه
شير 1/2 پيمانه
سيب 4 عدد
زرده تخم مرغ 1 عدد
نمك 1/8 قاشق چايخوري
بيكينگ پودر 1 قاشق چايخوري
آرد الك شده 2 پيمانه
زعفران آب شده 1 قاشق چايخوري
طرز تهيه خمیر :
آرد , بيكينگ پودر و نمك را در كاسه اي ريخته و كره را به آن اضافه نمائيد و ورز دهيد تابه شكل خرده هاي نان درآيد ، سپس شير را اضافه كرده و مواد را با هم مخلوط كنيد . خمير را روي سطح صافي كه قبلاَ آرد پاشيده اند ، با وردنه باز كرده ، و آن را بصورت مربع هاي 15*15 سانت ببريد . هسته سيبها را با دستگاه مخصوص درآوريد بطوريكه انتهاي سيب برش نخورد و يا سيب را به صورت درسته قرار داده و هر يك از سيبها را روي يكي از خميرهاي چهار گوش قرار داده كمي خمير روي سوراخ سيب قرار داده و روي آن يك قاشق چايخوري از سس بريزيد . روي هر كدام از آنها تعداد كشمش و يك تكه كره بگذاريد . گوشه هاي خمير را روي سيب آورده و ليه هاي خمير را فرم دهيد . از خمير گل رز يا برگ درسته كرده ، روي سيبها قرار دهيد . سيبهاي آماده شده را در يك ظرف پيركس گذاشته و روي سيبها را مخلوط زرده تخم مرغ و زغفرات بماليد ، بقيه سس را هم درون ظرف بريزيد ، و در حرارت سيصد و هفتاد و پنج درجه فارنهايت به مدت سي و پنج دقيقه داخل فر قرار دهيد ، سپس از فر بيرون آورده ، بگذاريد كاملاَ خنك شود ، آنگاه آن را با بستني و خامه ميل نمائيد . و خامه ميل نمائيد . و خامه ميل نمائيد .
طرز تهيه :
ابتدا شكر , آب , دارچين و جوز هندي را در ظرفي ريخته روي شعله بگذاريد ، تا شكر آب شود و آب به جوش آيد . ظرف را از روي حرارت برداشته و كره را به آن اضافه نمائيد