درود بر شما، برای شرکت در گفتگوها و مشاهده کامل مطالب کافی است در این سایت عضو شوید.
برای عضویت اینجا کلیک کنید
با سپاس
مدیریت
نمایش نتایج: از 1 به 1 از 1






Like Tree1Likes
  • 1 Post By Arezoo

موضوع: دستور تهیه فِلورانتین

  1. #1
    مـعـاون انجمن Arezoo آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jan 2013
    محل سکونت
    زیرسایه خدا
    نوشته ها
    17,929
    تشکرها
    14,854
    تشکر شده 12,864 بار در 7,219 ارسال

    تابلوی مدالها

    پیش فرض دستور تهیه فِلورانتین

    اگر دوست دارید یک دسر جدید وهیجان انگیزدرست کنید حتما این دسر را امتحان کنید. این دسر به خاطر داشتن موادی مثل عسل و آجیل، هم خوشمزه و هم مقوی است.


    Click here to enlarge

    مواد لازم برای خمیر


    • ۲۴۰ گرم آرد
    • 1 ق س پودر کاستارد
    • ۵۰ گرم پودر قند
    • ۱۵۰ گرم مارگارین سرد
    • 1 عدد تخم‌مرغ
    • 1 ق چ پوست لیموی رنده شده
    • 1 پنسه نمک (معادل نوک ق چ)
    • مواد لازم برای رویه شیرینی
    • 4 /1 پیمانه شکر قهوه‌ای
    • ۲ ق س خامه
    • ۳ ق س کره
    • 3 /1 پیمانه عسل
    • ۱۵۰ تا ۲۰۰ گرم آجیل دلخواه


    طرز تهیه

    1. در قالب ۲۳ سانتی متری مربعی شکلی فویل (کاغذ آلومینیوم) بیندارید. طوری که از دو طرف بزرگ تر از قالب باشد، سطح آن را چرب کرده و کنار بگذارید.

    2. آرد، پودر کاستارد و پودر قند را در دستگاه غذاساز بریزید تا حدی که مخلوط شوند. سپس مارگارین سرد و خرد شده را اضافه کرده، مواد را مخلوط کنید تا به شکل خرده نان در بیاید. اگر غذاساز ندارید با سرانگشتان مواد را ترکیب کنید. تخم‌مرغ، رنده پوست لیمو و نمک را به مواد اضافه کرده وخوب مخلوط کنید تا مواد خمیر شوند.

    3. خمیر را در قالب پهن کرده روی آن را نایلون بگذارید. با غلتک یا دست سطح رویش را صاف کنید سپس کیسه نایلونی را بردارید و روی خمیر را با چنگال سوراخ کنید.

    4. قالب را داخل فر از پیش گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد، به مدت ۲۰ دقیقه قرار دهید تا بپزد اما رنگش تغییر نکند. بعد از پخت آن را از فر خارج کنید و بگذارید تا کاملا خنک شود.

    5. برای تهیه مواد رویه شیرین تمام مواد ذکر شده به جز مغزها را در ظرفی مناسب مخلوط کرده روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید، از زمان به جوش آمدن، شعله را کم کرده، به مدت ۵ دقیقه اجازه دهید تا آرام بجوشد. سپس مغزهای دلخواه‌تان را اضافه کرده و هم بزنید و از روی حرارت بردارید و بلافاصله روی خمیر پخته شده بریزید و یکسان پخش کنید.

    6. قالب را دوباره به مدت ۱۰ دقیقه در طبقه وسط فر بگذارید. بعد از پخت و خنک شدن آن را به اندازه دلخواه برش بزنید. بعد از آماده و خنک شدن می‌توانید اسلایس‌ها را در ظرف در بسته داخل یخچال نگهداری کنید.


    فوت و فن

    - برای اینکه اسلایس‌های تمیزتری داشته باشید و هنگام برش زدن لبه‌های شیرینی صاف باشد، آجیل و مغزهای مصرفی را ریز خرد کنید و مقدارش را به نصف دستور داده شده کاهش دهید و بگذارید شیرینی کاملا سرد شود سپس برش بزنید.

    - دقت کنید که مواد رویه هنگام پخت زیاد سفت و یا شل نباشد.


    یه جور دیگه

    - می‌توانید از شکرسفید به جای شکر قهوه‌ای استفاده کنید.

    - اگر پودر کاستارد ندارید می‌توانید به همان مقدار از نشاسته ذرت استفاده کنید.

    - برای اینکه شیرینی شما رژیمی‌تر شود به جای شکر از جایگزین شکر که در فروشگاه‌های لوازم قنادی هست استفاده کنید.
    sдЯд از این خوشش آمد.


  2. تشکرکننده: 1 نفر



اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •