• تعداد: 5 نفر

• زمان تهیه: 15 دقیقه

• زمان پخت: 35 دقیقه

• خوراک: مدیترانه ای

مواد لازم

• 12 برگ کلم سفید

• دو قاشق غذاخوری روغن زیتون

• دو عدد پیاز خرد شده

• نصف پیمانه دانه کاج

• دو عدد هویج متوسط خرد شده

• سه حبه سیر رنده شده

• ¼ پیمانه کشمش

• 1.5 قاشق چایخوری پودر زیره سبز

• ¾ قاشق چایخوری پودر دارچین

• ¾ قاشق چایخوری فلفل سیاه

• 3 عصاره مرغ

• دو قاشق غذاخوری رب گوجه‌فرنگی

• سه قاشق غذاخوری جعفری تازه خرد شده

• دو پیمانه برنج باسماتی پخته شده

• دو پیمانه آب جوش
Click here to enlarge

طرز تهیه

1. برگ‌های کلم را 5 دقیقه در آب‌جوش قرار دهید تا نرم و انعطاف پذیر شوند. سپس آنها را آبکش کنید. ساقه های سفت را جدا کنید و کنار بگذارید.

2. روغن زیتون را در تابه بزرگی داغ کنید. پیازها را به همراه دانه کاج و هویج خرد شده روی حرارت ملایم به مدت 3 تا 4 دقیقه تفت دهید تا نرم و سبک شوند. سیر، کشمش، پودر زیره سبز، دارچین، فلفل سیاه و یک قرص عصاره مرغ را بیفزایید و دو دقیقه دیگر تفت دهید.

3. رب گوجه فرنگی، جعفری و برنج باسماتی را اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند. سپس از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا خنک شود.

4. دو قاشق غذاخوری از مایه را در گوشه ای از برگ کلم قرار دهید. آن را از کنار تا و سپس رول کنید.

5. آنها را از قسمتی که باز می شود درون تابه فر بچینید. بقیه عصاره مرغ را در آب جوش حل کنید و روی آنها بریزید. سپس آنها را در فر با دمای 180 درجه سانتی گراد قرار دهید تا 20 تا 25 دقیقه پخته شوند.