انتخاب رنگ سبز انتخاب رنگ آبی انتخاب رنگ قرمز انتخاب رنگ نارنجی
خوراک آر اس اس توییتر فیس بوک
درود بر شما، برای شرکت در گفتگوها و مشاهده کامل مطالب کافی است در این سایت عضو شوید.
برای عضویت اینجا کلیک کنید
با سپاس
مدیریت
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 2 , از مجموع 2
Like Tree3Likes
  • 1 Post By Arezoo
  • 2 Post By پردیس

موضوع: روش تهيه باقلوا با خمیر یوفکا

  1. Top | #1

    تاریخ عضویت
    Jan 2013
    عنوان کاربر
    مـعـاون انجمن
    میانگین پست در روز
    7.32
    محل سکونت
    زیرسایه خدا
    نوشته ها
    17,930
    تشکرها
    14,866
    تشکر شده 12,871 بار در 7,221 ارسال

    پیش فرض روش تهيه باقلوا با خمیر یوفکا

    مواد اولیه:


    • پودرقند 150گرم
    • هل سبز (پودرشده) 1قاشق مرباخوری
    • شکر 500گرم
    • آب 2لیوان
    • روغن مایع به میزان لازم
    • خمیریوفکا به میزان لازم
    • بادام (بدون پوست وپودرشده) 300گرم
    • گلاب نصف لیوان
    • جوهر لیمو نصف قاشق چایخوری


    Click here to enlarge

    طرزتهیه موادمیانی:


    بادام را به مدت یک ساعت درآب جوش بگذارید بعد از این مدت به راحتی پوستش راجدا کرده بگذارید کمی خشک شود بعد نیم ساعت در فریزر گذاشته و بادام را پودر کنید و با پودر قند و پودر هل مخلوط کنید.

    Click here to enlarge

    طرز تهیه شربت:


    1. آب وشکر را مخلوط کنید و روی حرارت بگذارید تا شکرحل شودوشربت کمی قوام بیایدگلاب رااضافه کنیدوبعدازده دقیقه جوهرلیمو رابریزید وپ نج دقیقه بعدحرارت را خاموش کنید.

    2. حالا در ظرف موردنظر (که میتونه یک ظرف پیرکس باشه یا یک سینی آلومنیومی) یک لایه خمیریوفکا میچینیم روی آن کمی گلاب اسپری کرده ونیمی ازموادمیانی راروی آن میریزیم یک لایه دیگرخمیریوفکاچیده گلاب اسپری میکنیم وبقیه موادمیانی را روی آن ریخته وپخش میکنیم بایدکل سطح خمیر را بپوشاندیک لایه دیگرخمیرمیچینیم وبا دست کمی آن راپرس میکنیم تاهمه جای باقلوایک سطح شود.

    3. دراین مرحله بایک چاقوی تیزخمیر رابه صورت لوزی یا بدلخواه مربع شکل برش میزنیم و روغن مایع راکه کمی گرم کرده ایم روی تمام سطح باقلوامیریزیم.

    4. سینی را درطبقه وسط فر باحرارت 180درجه سانتیگراد یا 360درجه فارنهایت به مدت 20دقیقه میپزیم تاروی آن طلایی شود. سینی را از فرخارج کرده وشربت راکه بایدسردباشد روی باقلوا میریزیم کمی که شربت به خوردباقلوارفت آن رادر ظرف دیگرگذاشته وبا پودرپسته تزیین میکنیم نوش جان.

    Click here to enlarge

    نکات خیلی مهم:


    1.نیازی به چرب کردن سینی یا ظرف پیرکس نیست.

    2.گذاشتن بادام درفریزرقبل ازپودرکردن باعث میشوددیگر بادام درحین پودرشدن روغن نیندازد.

    3.جوهرلیمو راحذف نکنیدزیرا بهترین چیزی است که مانع ازشکرک یاقندک زدن شربت میشود.

    4.فراموش نکنیدکه شربت حتمابایدسرد باشدو بالعکس باقلوابایدکاملاداغ باشد درغیر اینصورت باقلوادیگر ترد نبوده وکاملاخمیر میشود.

    5.اینم یه مدل پیچیدن باقلوا که اول خمیر رو مربع میکنید و بعد گوشه های مقابل رو به هم میرسونید و در آخر با دست کمی شکلش میدید و بازش میکنید.
    shbrh از این خوشش آمد.


  2. تشکرکنندگان: 2 نفر


  3. Top | #2

    تاریخ عضویت
    Jul 2012
    عنوان کاربر
    مدیر بازنشسته
    میانگین پست در روز
    0.75
    محل سکونت
    تهران،پیروزی
    نوشته ها
    1,975
    تشکرها
    3,917
    تشکر شده 3,102 بار در 1,596 ارسال

    پیش فرض پاسخ : روش تهيه باقلوا با خمیر یوفکا

    دلم خواست وای که چقدر خوش قیافست
    shbrh و Arezoo از این خوششان آمد.
    لطفا از صفحات قبلی هم دیدن کنید
    با تشکر:gol4u:

  4. تشکرکنندگان: 2 نفر


اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. میوه آرایی های زیبای سبد میوه برای مهمانی ها
    توسط zibayihaa در انجمن ميوه آرايي
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 07/09/2016, 01:24
  2. تمرین یوگا توسط استاد میونگ !
    توسط Arezoo در انجمن اهلی و خانگی
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 07/05/2014, 15:33
  3. پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 12/11/2013, 05:41
  4. پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 13/04/2013, 16:03
  5. پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 13/03/2013, 20:36

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
twitter facebook rss
yahoo
سایت لیدی فروم از سال 1390 آغاز به کار کرد. هدف لیدی فروم آگاهی بخشی و آموزش به بانوان ایرانی و فارسی زبان، و ایجاد محیطی برای تبادل نظر بین آنهاست. لیدی فروم توسط سرورهای پرقدرت پاکدل هاست پشتیبانی می شود

اکنون ساعت 03:32 برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3 می باشد.

ایمیل پست الکترونیکی مدیریت سایت : info@ladyforum.ir
پیامک همراه جهت پیامک: 09112288677