انتخاب رنگ سبز انتخاب رنگ آبی انتخاب رنگ قرمز انتخاب رنگ نارنجی
خوراک آر اس اس توییتر فیس بوک
درود بر شما، برای شرکت در گفتگوها و مشاهده کامل مطالب کافی است در این سایت عضو شوید.
برای عضویت اینجا کلیک کنید
با سپاس
مدیریت
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 2 , از مجموع 2
Like Tree2Likes
  • 2 Post By Arezoo

موضوع: طرز تهیه كباب لقمه لبناني

  1. Top | #1

    تاریخ عضویت
    Jan 2013
    عنوان کاربر
    مـعـاون انجمن
    میانگین پست در روز
    7.16
    محل سکونت
    زیرسایه خدا
    نوشته ها
    17,943
    تشکرها
    14,919
    تشکر شده 12,904 بار در 7,241 ارسال

    پیش فرض طرز تهیه كباب لقمه لبناني

    در منوي غذايي كبابي‌هاي ما هم كباب لقمه‌اي هست ولي كباب لقمه‌اي ما همان كباب كوبيده است كه در اندازه‌هاي كوچك به سيخ كشيده مي‌شود اما كباب لقمه‌اي لبناني‌ها كاملا متفاوت است. لبناني‌ها در واقع همان كباب تابه‌اي را به شكل كباب لقمه‌اي درآورده و در روغن سرخ مي‌كنند. البته اين كباب نان و سس مخصوص هم دارد كه روي نان ماليده مي‌شود.

    Click here to enlarge

    مواد لازم


    • نان پيتا (مديترانه‌اي) به تعداد لازم
    • 300 گرم گوشت چرخ‌كرده
    • 100 گرم جعفري ريز خردشده
    • 1 عدد پياز
    • نمك، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
    • روغن مايع مخصوص سرخ‌كردني مقداري


    مواد لازم براي تهيه سس


    • 4 عدد گوجه فرنگي
    • 1 عدد پياز
    • 2 حبه سير
    • نمك و فلفل به ميزان لازم
    • زردچوبه و ادويه كاري مقداري
    • مقداري روغن


    طرز تهیه:

    1. پياز را پوست كنده و با رنده ريز رنده كنيد. كاسه‌اي آماده كنيد، پياز را در آن بريزيد و با گوشت چرخ‌كرده مخلوط كنيد.

    2. نمك، فلفل، زردچوبه و جعفري خردشده را اضافه كرده و با گوشت و پياز خوب ورز دهيد.

    3. مقداري روغن در تابه ريخته، روي حرارت ملايم بگذاريد. از مايه گوشت مقداري برداشته و در دست همانند شكل فرم دهيد و بعد در روغن سرخ كنيد.

    4. همه مايه را به همين صورت فرم داده و در روغن سرخ كنيد. وقتي هر دو طرف كباب‌هاي لقمه‌اي سرخ شدند آنها را از روغن درآورده ، كنار بگذاريد.

    5. حالا سس را آماده كنيد. براي اين منظور گوجه‌فرنگي را به همراه سير و پياز داخل مخلوط‌كن ريخته و به شكل پوره درآوريد. نمك ، فلفل، زردچوبه و ادويه كاري را هم اضافه كنيد.

    6. حالا مواد سس را با مقدار كمي روغن در تابه‌اي ريخته و روي حرارت به مدت 5 دقيقه تفت دهيد تا آب گوجه‌فرنگي‌ها بخار شود.

    7. سس آماده را روي يك نان پيتا بماليد و به تعداد دلخواه از كباب‌هاي آماده روي نان بگذاريد، سپس با كمي پياز و جعفري تزئين كرده، سرو كنيد.
    Pakdel و shbrh از این خوششان آمد.


  2. تشکرکنندگان: 2 نفر


  3. Top | #2

    تاریخ عضویت
    Oct 2019
    عنوان کاربر
    عضو کم کار
    میانگین پست در روز
    0.22
    نوشته ها
    6
    تشکرها
    0
    تشکر شده 12 بار در 6 ارسال

    پیش فرض پاسخ : طرز تهیه كباب لقمه لبناني

    این غذا خیلی خوشمزه است. من با سس گوجه نخوردمش. توی رستوران با یک سس سفید خامه ای طور خوردم که توش سبزیجات معطر و سیر هم داشت سرو می شد. لای نون پیتا. خیلی عالی بود.

  4. تشکرکننده: 1 نفر


اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
twitter facebook rss
yahoo
سایت لیدی فروم از سال 1390 آغاز به کار کرد. هدف لیدی فروم آگاهی بخشی و آموزش به بانوان ایرانی و فارسی زبان، و ایجاد محیطی برای تبادل نظر بین آنهاست. لیدی فروم توسط سرورهای پرقدرت پاکدل هاست پشتیبانی می شود

اکنون ساعت 09:28 برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3 می باشد.

ایمیل پست الکترونیکی مدیریت سایت : info@ladyforum.ir
پیامک همراه جهت پیامک: 09112288677