درود بر شما، برای شرکت در گفتگوها و مشاهده کامل مطالب کافی است در این سایت عضو شوید.
برای عضویت اینجا کلیک کنید
با سپاس
مدیریت
نمایش نتایج: از 1 به 1 از 1






Like Tree1Likes
  • 1 Post By sдЯд

موضوع: طرز تهیه خورش آلو اسفناج، به روش گیاهخواری

  1. #1
    نــاظــر سـایـت sдЯд آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Apr 2014
    نوشته ها
    2,802
    تشکرها
    7,885
    تشکر شده 3,761 بار در 2,324 ارسال

    تابلوی مدالها

    پیش فرض طرز تهیه خورش آلو اسفناج، به روش گیاهخواری

    [فقط اعضاي سايت مي توانند لينک ها را ببينند. ]

    در خورش آلو اسفناج گیاهی، به جای گوشت از قارچ استفاده کنید


    فصل اسفناج که می شود خورش آلو اسفناج اولین غذایی است که به ذهن خانم های خانه می افتد ولی لابد می خواهید بگویید از وقتی گیاهخوار شده اید لب به این غذا نزده اید. در این جا روش تهیه خورش آلو اسفناج گیاهی را داریم که از مدل گوشت دار آن هم خوشمزه تر است، امتحان کنید.


    مواد لازم برای 4 نفر :

    اسفناج خرد شده 500 گرم
    آلوبرقانی 200 گرم
    قارچ دکمه‌ای 250 گرم
    پیاز متوسط 1 عدد
    آبلیمو 1 قاشق سوپخوری
    شکر 1 قاشق سوپخوری
    زردچوبه 1 قاشق چایخوری
    ادویه دلخواه 1 قاشق چایخوری
    نمک به میزان لازم
    روغن به میزان لازم



    طرز تهیه خورش آلو اسفناج گیاهی:

    ابتدا اسفناج را پاك كرده و بشویيد. بعد از آنکه کاملا خشک شد، آن را به صورت قطعات درشت خرد كنيد. آلوبرقانی را بشویید و حدود نیم ساعت آن را خیس کنید. قارچ دکمه‌ای را خوب بشویید و به صورت درسته در غذا استفاده کنيد.


    سپس پیاز را به صورت نگيني خرد کنید. در یک تابه مناسب کمی روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود، پیاز را داخل روغن تفت دهید تا سبک شده و طلایی شود. بعد زردچوبه و ادویه را اضافه كرده و مخلوط كنيد.


    در این زمان باید آلو و قارچ را به پیاز داغ اضافه کرده و کمی تفت دهيد. بعد از دو تا سه دقيقه اسفناج خرد شده را افزوده و با بقيه مواد تفت دهيد. نصف ليوان آب هم اضافه كنيد. صبر کنید تا مواد بپزند و خورش جا بيفتد.


    شکر و آبلیمو را در یک کاسه کوچک با هم مخلوط کنید. در آخر پخت، نمک و مخلوط شكر و آبليمو را به خورش اضافه كنيد. بعد از چند دقيقه خورش شما آماده است.


    به روش دیگر:

    در این خورش از قارچ هاي درشت به صورت ورقه‌ای نيز می توانيد به جای قارچ دکمه‌ای استفاده كنيد.


    فوت‌وفن :

    اين خورش نبايد آبكی باشد. پس به ميزان آبی كه اضافه می كنيد خوب دقت كنید. همچنين اجازه دهيد خورش خوب جا بيفتد.
    shbrh از این خوشش آمد.
    گاهی گمان نمی كنی ولی می شود
    گاهی نمی شود، كه نمی شود
    گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است
    گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود
    گاهی گدای گدایی و بخت با تو یار نیست
    گاهی تمام شهر گدای تو می شود

  2. تشکرکننده: 1 نفر



اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •