انتخاب رنگ سبز انتخاب رنگ آبی انتخاب رنگ قرمز انتخاب رنگ نارنجی
خوراک آر اس اس توییتر فیس بوک
درود بر شما، برای شرکت در گفتگوها و مشاهده کامل مطالب کافی است در این سایت عضو شوید.
برای عضویت اینجا کلیک کنید
با سپاس
مدیریت
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 1 , از مجموع 1
Like Tree2Likes

موضوع: طرز تهیه گوشت و لوبیا اصفهانی

  1. Top | #1

    تاریخ عضویت
    Jun 2016
    عنوان کاربر
    عضو کم کار
    میانگین پست در روز
    0.00
    نوشته ها
    7
    تشکرها
    0
    تشکر شده 15 بار در 7 ارسال

    پیش فرض طرز تهیه گوشت و لوبیا اصفهانی

    این میزان مواد برای گوشت و لوبیا برای حدودا 5 نفر کافیست ضمنا گوشت و لوبیا یکی از غذاهای سنتی شهر اصفهان است که در قابلمه های مسی پخته می شده است. هم چنین آب این غذا همراه با نان تازه تیلیت شده و مورد استفاده قرار می گیرد.

    Click here to enlarge
    مواد لازم برای ۴ الی ۶ نفر :
    گوشت گوسفند(بهتر است گوشت دنده باشد) ۱۰۰ گرم
    سبزی گوشت و لوبیا شامل تره، جعفری و شنبلیله ۵۰۰ گرم
    لوبیا سفید ۲ پیمانه
    برنج ۱/۳ پیمانه
    پیاز یک عدد
    نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار لازم

    طرز تهیه گوشت و لوبیا :
    قابلمه متوسطی برداشته، نصف از قابلمه را آب کرده و روی حرارت بالا قرار دهید تا جوش بیاید، گوشت را تمیز کرده، شسته و همراه با یک پیاز، نمک و فلفل در قابلمه می گذاریم و کف حاصل از گوشت را می گیریم سپس لوبیا سفید و زردچوبه را نیز اضافه می کنیم و اجازه می دهیم گوشت و لوبیا نیم پز شوند. (نیم ساعت زودپز یا یک ساعت در قابلمه) پس از این مدت برنج را که قبلا خیس کردیم اضافه می کنیم .

    سبزی ها را پاک کرده (بدون ریز کردن آنها)، سپس شسته و اجازه می دهیم آب اضافی اش خارج شود. سبزی ها را به گوشت و لوبیای نیم پز شده افزوده و پیازی که با گوشت در قابلمه گذاشته بودیم را در می آوریم.


    پس از پخت آب گوشت و لوبیا را جدا کرده و با نان سرو می کنیم. مخلوط گوشت و لوبیا را می کوبیم در ظرف دلخواه کشیده همراه با سبزی خوردن و ترشی سرو می کنیم.


    نکاتی برای پخت گوشت و لوبیا:
    * در صورت دلخواه می توان هنگام اضافه کردن برنج یک سیب زمینی متوسط نیز اضافه کرد باعث می شود کشدارتر شود.
    * در این غذا سبزی نباید ریز شود، فقط ساقه های جعفری و شنبلیله را گرفته و در صورت نیاز تره را ۲ الی ۳ قسمت کنید.
    * می توان شنبلیله خشک (یک قاشق مرباخوری) برای عطر بیشتر اضافه کرد.

    منبع : goyda.ir
    [فقط اعضاي سايت مي توانند لينک ها را ببينند. ] - [فقط اعضاي سايت مي توانند لينک ها را ببينند. ] - [فقط اعضاي سايت مي توانند لينک ها را ببينند. ] - [فقط اعضاي سايت مي توانند لينک ها را ببينند. ]

  2. تشکرکننده: 1 نفر


اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
twitter facebook rss
yahoo
سایت لیدی فروم از سال 1390 آغاز به کار کرد. هدف لیدی فروم آگاهی بخشی و آموزش به بانوان ایرانی و فارسی زبان، و ایجاد محیطی برای تبادل نظر بین آنهاست. لیدی فروم توسط سرورهای پرقدرت پاکدل هاست پشتیبانی می شود

اکنون ساعت 23:24 برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3 می باشد.

ایمیل پست الکترونیکی مدیریت سایت : info@ladyforum.ir
پیامک همراه جهت پیامک: 09112288677