انتخاب رنگ سبز انتخاب رنگ آبی انتخاب رنگ قرمز انتخاب رنگ نارنجی
خوراک آر اس اس توییتر فیس بوک
درود بر شما، برای شرکت در گفتگوها و مشاهده کامل مطالب کافی است در این سایت عضو شوید.
برای عضویت اینجا کلیک کنید
با سپاس
مدیریت
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 1 , از مجموع 1
Like Tree2Likes
  • 2 Post By shbrh

موضوع: نفخ کردن یکی از شایع‌ترین مشکلات گوارشی را بشناسید

  1. Top | #1

    تاریخ عضویت
    Jul 2012
    عنوان کاربر
    صاحب لیدی فروم
    میانگین پست در روز
    3.35
    محل سکونت
    شهرستان سیمرغ
    نوشته ها
    10,717
    تشکرها
    9,681
    تشکر شده 5,810 بار در 3,354 ارسال

    پیش فرض نفخ کردن یکی از شایع‌ترین مشکلات گوارشی را بشناسید

    10 توصیه برای درمان نفخ

    نفخ کردن یکی از شایع‌ترین مشکلات گوارشی است که برای خیلی ازافراد بعد از خوردن غذاهای مختلف بروز می کند.

    به گزارش جام جم آنلاین به نقل از انجمن ام اس ایران، نفخ شکم یکی از بیماری هایی است که خیلی ها با آن مشکل دارند و برای درمان آن به دکتر مراجعه و دارو خورده اند، اما برای درمان نفخ شکم راه های بهتری ازجمله دمنوش ها وعرقیات گیاهی وجود دارد.

    رعایت 10 توصیه که احتمال بروز مشکل گوارشی را به حداقل می‌رساند، عبارتند از:

    از دمنوش‌ها و عرقیات ضد نفخ کمک بگیرید

    اگر پس از خوردن هر وعده غذایی احساس می‌کنید نفخ کرده‌اید، می‌توانید از مصرف دمنوش‌ها یا عرقیات گیاهی که خاصیت ضد نفخ دارند و به اصطلاح عامه، بادشکن هستند، استفاده کنید.

    دمنوش‌های زیره و نعناع، موثرترین دمنوش‌های بادشکن هستند. مصرف عرق نعناع و عرق بادرنجبویه برای درمان نفخ نیز بسیار مفید و موثر است.

    ریحان و نعناع را در سبد سبزی خود داشته باشید

    اگر به مصرف سبزی خوردن علاقه دارید و با خوردن تربچه یا حتی تره و شاهی دچار نفخ و گاهی دل‌پیچه می‌شوید، سبزی‌های بادشکن و ضدنفخ مانند ریحان یا نعناع را در سبزی خوردن خود جای دهید.

    آویشن را فراموش نکنید

    آویشن یکی از بهترین و پرخاصیت‌ترین سبزی‌های دنیا است که نوشیدن دمنوش آن در فصل سرد سال علاوه بر از بین بردن نفخ، باعث آرامش اعصاب و بهبود گلودرد ناشی از سرماخوردگی می‌شود.

    این گیاه، خلط ‌آور است و به همین دلیل مصرف آن به افراد سرماخورده توصیه می‌شود. گیاهخواران می‌توانند مقداری پودر آویشن را برای از بین بردن نفخ سبزی‌هایی مانند نخودفرنگی یا کاهو به سس سالادشان اضافه کنند.

    زردچوبه را از فهرست ادویه‌های خود حذف نکنید

    زردچوبه یکی از پرخاصیت‌ترین ادویه‌ها است که می‌تواند باعث سم‌زدایی از کبد شود و نفخ مواد اولیه موجود در غذاها را تا حد زیادی کاهش می‌دهد.

    بهتر است برای بهره بردن هرچه بیشتر از خاصیت‌های زردچوبه، این ادویه را حدود 15 دقیقه مانده به پایان زمان پخت به غذا اضافه کنید.

    پوست حبوبات را جدا کنید

    حبوبات یکی از نفاخ‌ترین خوراکی‌ها هستند بنابراین باید آن‌ها را حدود 24 تا 48 ساعت قبل از مصرف با آب ولرم خیس کنید. بهتر است هر 12 ساعت یکبار، آب ظرف حاوی حبوبات را دور بریزید.

    برای بهتر از بین بردن نفخ حبوبات خیس‌خورده می‌توانید پیش از پختن، آن‌ها را در دستمالی نخی و نازک به آرامی ماساژ دهید تا پوستشان جدا شود.

    مخلوط کدو سبز و ماست را امتحان کنید

    خیلی از افراد به دلیل احساس نفخ و دل‌پیچه پس از خوردن ماست، ترجیح می‌دهند دور مصرف این محصول لبنی پرخاصیت را خط بکشند؛ در صورتی که اگر یک کدو سبز متوسط رنده شده را با چند برگ نعناع تازه و خردشده به ماست اضافه کنند، این مشکل تا حد زیادی حل خواهد شد. به جای نعناع می‌توان از پونه نیز استفاده کرد.

    میوه‌هایی که قند کمتری دارند انتخاب کنید

    بعضی‌ها به عنوان دسر میوه می‌خورند اما قند فروکتوز موجود در میوه‌ها می‌تواند باعث ایجاد نفخ شود.

    اگر شما هم جزو این گروه هستید و از نفخ بعد از غذا رنج می‌برید، خوردن میوه‌هایی با قند کمتر را به شما توصیه می‌کنیم. میوه‌هایی مانند سیب، هلو، لیموشیرین و کیوی.

    به توت‌فرنگی و گریپ‌ فروت نقش‌های تازه بدهید

    توت‌فرنگی و گریپ‌فروت قند فروکتوز پایین‌تری نسبت به سایر میوه‌ها دارند و می‌توانید با اضافه کردن توت‌فرنگی به ماست یا سالاد و آب گریپ‌فروت به غذاهای گوشتی، کمی نفخ موجود در مواد اولیه سالاد یا گوشت‌ها را بگیرید.

    گوشت‌های کم‌چرب بخورید

    معمولا مصرف مواد غذایی مختلفی که ترکیبی از پروتئین و چربی هستند، می‌تواند باعث ایجاد نفخ شود. به افرادی که زیاد نفخ می‌کنند، توصیه می‌شود گوشت گوساله بدون چربی، سینه مرغ، ماهی، تخم‌مرغ، کره بادام‌زمینی، گوشت بوقلمون و پنیر کم‌چرب را به جای گوشت گوسفندی یا سایر منابع پروتئینی پرچرب مصرف کنند.

    معجون زنجبیل را از یاد نبرید

    اگر زیاد نفخ می‌کنید، یک تکه زنجبیل، کمی نمک و مقداری آب لیموترش را با هم مخلوط کنید. این معجون را داخل یخچال بگذارید و پس از هر وعده غذایی حدود 1 تا 2 قاشق غذاخوری از آن را میل کنید. معجون زنجبیل طعم خوبی ندارد اما در درمان نفخ، معجزه می‌کند!
    Arezoo و Poorei از این خوششان آمد.
    [فقط اعضاي سايت مي توانند لينک ها را ببينند. ]
    [فقط اعضاي سايت مي توانند لينک ها را ببينند. ]


  2. تشکرکنندگان: 2 نفر


اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. سریع‌ترین جانوران روی زمین را بشناسید!
    توسط sдЯд در انجمن دانستنیها
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 17/01/2016, 10:45
  2. پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 10/11/2015, 16:41
  3. شایع‌ترین بیماری گوش در کودکان سن مدرسه
    توسط Arezoo در انجمن بیماری های کودک
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 15/09/2014, 06:04
  4. پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 10/01/2014, 15:04
  5. پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 13/02/2013, 20:14

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
twitter facebook rss
yahoo
سایت لیدی فروم از سال 1390 آغاز به کار کرد. هدف لیدی فروم آگاهی بخشی و آموزش به بانوان ایرانی و فارسی زبان، و ایجاد محیطی برای تبادل نظر بین آنهاست. لیدی فروم توسط سرورهای پرقدرت پاکدل هاست پشتیبانی می شود

اکنون ساعت 20:21 برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3 می باشد.

ایمیل پست الکترونیکی مدیریت سایت : info@ladyforum.ir
پیامک همراه جهت پیامک: 09112288677