انتخاب رنگ سبز انتخاب رنگ آبی انتخاب رنگ قرمز انتخاب رنگ نارنجی
خوراک آر اس اس توییتر فیس بوک
درود بر شما، برای شرکت در گفتگوها و مشاهده کامل مطالب کافی است در این سایت عضو شوید.
برای عضویت اینجا کلیک کنید
با سپاس
مدیریت
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 1 , از مجموع 1

موضوع: طرز تهیه قطایف عربی

  1. Top | #1

    تاریخ عضویت
    Jan 2013
    عنوان کاربر
    مـعـاون انجمن
    میانگین پست در روز
    6.03
    محل سکونت
    زیرسایه خدا
    نوشته ها
    17,943
    تشکرها
    14,919
    تشکر شده 12,908 بار در 7,244 ارسال

    پیش فرض طرز تهیه قطایف عربی

    در این مطلب طرز تهیه قطایف نوعی قطاب مخصوص عرب ها را به شما آموزش می دهیم. درست کردن آن خیلی راحت است.


    مواد لازم:


    • آرد 1 و یک دوم پیمانه
    • مایه خمیر سه چهارم قاشق چایخوری
    • شکر 1 قاشق چایخوری
    • آب گرم 1 و یک دوم پیمانه
    • نمک یک پنسه
    • روغن برای سرخ کردن به میزان لازم

    مواد میانی :
    • شکر 4 قاشق چایخوری
    • دارچین 2 قاشق چایخوری
    • گردو (خردشده) 220 گرم

    مواد برای شربت:
    • شکر 2 و یک دوم پیمانه
    • گلاب یک چهارم پیمانه
    • آب 1 و یک دوم پیمانه
    • هل 3 عدد
    • دارچین 3 شاخه
    • آب لیمو ترش 1 قاشق چایخوری



    Click here to enlarge

    طرز تهیه:

    1-این شیرینی لذیذ ابتدا مایه خمیر، شکر و یک چهارم پیمانه آب را با هم مخلوط کنید تا مایه خمیر و شکر در آب حل شود.

    2-آرد و نمک را الک کنید و در کاسه ای بریزید . میان آرد را گود کنید و یک پیمانه آب و مخلوط مایه خمیر را در مرکز آن بریزید. سپس به آرامی آن ها را مخلوط کنید تا مخلوط کاملا صاف و یکدست شود. روی خمیر را یک ساعت بپوشانید و در جای گرم قرار دهید تا خمیر عمل بیاید.

    3-در یک تابه نچسب ، مقداری روغن گرم کنید و حدود یک و یک دوم قاشق سوپخوری از مواد را به شکل دایره بریزید (حدوداً به قطر 7 سانتی متر ). سپس صبر کنید تا زیر آن کمی طلایی شود و روی آن حباب هایی به وجود آید. اگر مخلوط سفت بود آب باقیمانده را به خمیر اضافه کنید. تمام خمیر را به همین ترتیب در روغن سرخ کنید دقت داشته باشید که تنها یک سمت خمیر در روغن سرخ می شود.

    4-شیرینی های قطایف آماده را در بشقابی بچینید و روی آن را بپوشانید.

    5-در این فاصله، مواد میانی را آماده کنید. تمام مواد میانی را با هم مخلوط کنید و یک قاشق سوپخوری از آن را روی سمت نپخته و سرخ نشده خمیر قرار دهید. لبه خمیر را مانند قطاب روی هم آورید و با انگشت فشار دهید تا کاملا به هم بچسبند . سپس قطایف را در روغن فراوان سرخ کنید تا دو طرف آن طلایی شود.

    6-شرینی قطایف داغ را در شربت ولرم بیندازید و آن را داغ یا سرد سرو کنید.

    مواد شربت:


    مواد شربت را با هم مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید. بعد از جوش آمدن، حدود پنج دقیقه مخلوط را بجوشانید تا قوام بیاید. سپس مواد را از روی حرارت کنار بگذارید تا کمی خنک شود.

    بسته به ذایق خودتان میتوانید مواد میانی را تغییر دهید.


  2. تشکرکننده: 1 نفر


اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
twitter facebook rss
yahoo
سایت لیدی فروم از سال 1390 آغاز به کار کرد. هدف لیدی فروم آگاهی بخشی و آموزش به بانوان ایرانی و فارسی زبان، و ایجاد محیطی برای تبادل نظر بین آنهاست. لیدی فروم توسط سرورهای پرقدرت پاکدل هاست پشتیبانی می شود

اکنون ساعت 18:07 برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3 می باشد.

ایمیل پست الکترونیکی مدیریت سایت : info@ladyforum.ir
پیامک همراه جهت پیامک: 09112288677