مواد لازم آب گوشت با اب انار برای 5 یا 6 نفر :

مواد لازم
اندازه
مقدار / کالری
گوشت سردست
نیم کیلو
100 گرم / 235 کالری
پیاز متوسط
دو عدد
یک عدد / 5 کالری
نخود و لوبیا سفید
یک فنجان
100 گرم / 360 کالری
فلفل سبز ریز
چند عدد
100 گرم / نامشخص کالری
سیب زمینی استانبولی
250 گرم
100 گرم / 75 کالری
آب انار
1 لیوان
100 گرم / 44 کالری
رب گوجه فرنگی
یک قاشق سوپخوری
100 گرم / 76 کالری
نمک و فلفل وزردچوبه
به میزان کافی
100 گرم / 0 کالری

طرز تهیه آب گوشت با اب انار :
*. به نقل از آکاایران : گوشت را پس از پاک کردن و شستن، چند تکه کرده و با پیاز خرد شده و روغن کمی تفت دهید. نخود و لوبیا را از قبل خیس کنید.بعد از خیس خوردن، آنها را با زردچوبه و 2 لیوان آب داغ روی شعله ملایم بپزید. رب گوجه فرنگی را کمی تفت دهید. سپس آب انار، سیب زمینی، نمک و فلفل را اضافه کنید. پس از آماده شدن غذا، آن را سرو نمایید.

خواص انار :
*. انار خون را تصفیه کرده و تقویت کننده قلب است.انار اشتها آور است وبهتر است قبل از غذا مصرف شود.
*. انار در رفع اوره و کلسترول ، دفع سموم و تعادل مایعات بدن به خصوص خون نقش مهمی را ایفا می کند.
*. مصرف انار شیرین، ایجاد شادی نموده و رنگ رخسار را باز می کند.
*. مصرف انار شیرین تقویت کننده کبد می باشد در معالجه یرقان( زردی) مفید است.
*. انار ترش و شیرین( ملس) باعث کاهش فشار خون می شود.
*. مصرف انار در معالجه راشی تیسم، کم خونی و ضعف اعصاب مؤثر است و به بدن نیرو می بخشد. ازاین رو امام صادق(ع) می فرماید : به کودکان خود انار بخورانید زیرا آنها را زودتر به حد جوانی می رساند.

تذکرات :
1- انار برای اشخاصی که دچار یبوست هستند، مضر است.
2- انار میوه ای سرد است، بنابراین اشخاصی که سرد مزاج هستند پس از خوردن آن، مقداری آب جوش با نبات بخورند.
3- انار برای کسانیکه دچار نفخ معده هستند، ضرر دارد. زیاده روی در مصرف انار ترش ایجاد زخم معده می کند.
منبع:[فقط اعضاي سايت مي توانند لينک ها را ببينند. ]