انتخاب رنگ سبز انتخاب رنگ آبی انتخاب رنگ قرمز انتخاب رنگ نارنجی
خوراک آر اس اس توییتر فیس بوک
درود بر شما، برای شرکت در گفتگوها و مشاهده کامل مطالب کافی است در این سایت عضو شوید.
برای عضویت اینجا کلیک کنید
با سپاس
مدیریت
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 1 , از مجموع 1
Like Tree2Likes
  • 2 Post By zahrarostami69

موضوع: طرز تهیه قاطی پلوی کنگر با هویج و عدس

  1. Top | #1

    تاریخ عضویت
    Jun 2016
    عنوان کاربر
    عضو عادی
    میانگین پست در روز
    0.03
    نوشته ها
    38
    تشکرها
    0
    تشکر شده 11 بار در 8 ارسال

    پیش فرض طرز تهیه قاطی پلوی کنگر با هویج و عدس

    مواد لازم قاطی پلو


    مواد لازم برای 3 تا 4نفر


    2 /1 پیمانه عدس


    2 پیمانه برنج


    2 عدد هویج


    100 گرم کنگر


    2 ق س رب گوجه فرنگی


    1 عدد پیاز درشت


    3 ق س روغن یا کره


    300 گرم گوشت چرخ کرده


    یک عدد پیاز متوسط( برای گوشت چرخ کرده )


    نمک، زردچوبه و ادویه پلویی به مقدار لازم


    روغن سرخ کردنی به مقدار لازم


    طرز تهیه قاطی پلو


    طرز تهیه قاطی پلوی کنگر با هویج و عدس


    1. پیاز را رنده کنید و همراه با نمک و زعفران و زردچوبه به گوشت چرخ کرده اضافه کنید و خوب چنگ بزنید . حالا گوشت را به صورت کوفته های ریز درآورید و در مقدار کمی روغن سرخ کنید .


    2. عدس را هم پاک کنید و بعد از شستن همراه با مقداری آب در قابلمه ای مناسب بپزید. برنج را هم خیس کنید .


    3. هویج ها را بشویید و پوست آن را بکنید و با چاقوی تیز به صورت نگینی خرد کنید.


    4. کنگرها را پاک کنید و بعد از شستن ، به صورت نگینی خرد کنید.


    5. در این فاصله پیاز را پوست بکنید و به صورت نگینی خرد کنید .در تابه ای مناسب روغن بریزید و پیاز خرد شده را به روغن اضافه کنید و تفت دهید . حین سرخ کردن ، مقداری زردچوبه، نمک و ادویه را هم اضافه کرده و سرخ کنید.


    6. سپس هویج و کنگر را به پیازا اضافه کنید و کمی تفت دهید. رب گوجه را هم بیفزایید و خوب هم بزنید تا مواد با هم تفت داده شوند.


    7. اکنون در قابلمه ای مناسب برنج خیس خورده، عدس و مواد تفت داده شده را مخلوط کنیدو آن را روی حرارت قرار دهید. به میزان لازم آب و کره یا روغن هم به مواد اضافه کنید و بگذارید برنج دم بکشد.


    8.حالا دمی را در ظرف مناسب بریزید و همراه با گوشت قلقلی سرو کنید.




    نکات تکمیلی در مورد قاطی پلو


    قاطی پلو جزو پلو و چلو میباشد
    زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
    و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
    قاطی پلو را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
    همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
    توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
    منبع:نمناک
    ویرایش توسط sдЯд : 04/08/2016 در ساعت 07:20
    Arezoo و sдЯд از این خوششان آمد.
    سایبان حیاط بخاری مرغداری اصفهان کرایه خودرو اصفهان ساینده های منیزیتی

  2. تشکرکنندگان: 2 نفر


اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. جویدن آدامس و تاثیر آن روی دندان ها
    توسط drbalavi در انجمن دهان و دندان
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 22/04/2019, 11:39
  2. پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 16/02/2016, 12:25
  3. نکات مهم برای دویدن بر روی تردمیل
    توسط ned در انجمن دیگر رشته ها
    پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 24/11/2014, 03:31
  4. روش تهیه راگوی گوشت و هویج
    توسط shbrh در انجمن گوشت،مرغ،تخم مرغ
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 13/11/2014, 16:44
  5. پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 17/10/2012, 11:27

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
twitter facebook rss
yahoo
سایت لیدی فروم از سال 1390 آغاز به کار کرد. هدف لیدی فروم آگاهی بخشی و آموزش به بانوان ایرانی و فارسی زبان، و ایجاد محیطی برای تبادل نظر بین آنهاست. لیدی فروم توسط سرورهای پرقدرت پاکدل هاست پشتیبانی می شود

اکنون ساعت 03:35 برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3 می باشد.

ایمیل پست الکترونیکی مدیریت سایت : info@ladyforum.ir
پیامک همراه جهت پیامک: 09112288677