[فقط اعضاي سايت مي توانند لينک ها را ببينند. ]
مواد لازم برای خورش هویج و پسته :
هویج 500 گرم
روغن مایع به میزان لازم
سینه مرغ بدون استخوان 500 گرم
پیاز داغ 2 قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده 2 قاشق چایخوری
نمک و فلفل به دلخواه
شکر 2 قاشق غذاخوری
آبغوره نصف لیوان
برنج 600 گرم
روغن حیوانی 1 قاشق غذاخوری
خلال پسته به دلخواه


طرز تهیه خورش هویج و پسته :
هویج ها را پوست بکنید و نگینی خرد کنید و در کمی روغن سرخ کنید. سینه مرغ را به اندازه خورشی خرد کنید و همراه با پیاز داغ کمی سرخ کنید و هویج، زعفران، نمک، فلفل، شکر و آبغوره را به آن اضافه کنید. بعد از چند جوش خورش آماده است و برای تزیین آن می توانید از خلال پسته استفاده کنید. برنج را با روغن حیوانی دم کرده و با خورش سرو کنید.


نکته برای پخت خورش هویج و پسته :
۱. این غذا، مخصوص شهر دامغان است.
۲. این غذا را با گوشت هم می توان پخت.


دستور شماره دو
مواد لازم برای خورش هویج و پسته :
هویج 500 گرم
سینه مرغ 500 گرم
پیاز داغ 2 قاشق سوپخوری
زعفران دم کرده 2 قاشق چایخوری
نمک و فلفل به مقدار کافی
شکر 2 قاشق غذاخوری
آب غوره نصف لیوان
روغن حیوانی 1 قاشق غذاخوری
خلال پسته به مقدار کافی


طرز تهیه خورش هویج و پسته:
هویج ها را خلالی خرد کرده و در روغن سرخ می‌کنیم سینه مرغ را خرد می کنیم و همراه با پیاز سرخ می کنیم و هویج، زعفران نمک و فلفل، شکر و آب غوره را به آن اضافه می کنیم بعد از آماده شدن خورش از خلال پسته برای تزیین آن استفاده می کنیم.

منبع : bartarinha.ir