درود بر شما، برای شرکت در گفتگوها و مشاهده کامل مطالب کافی است در این سایت عضو شوید.
برای عضویت اینجا کلیک کنید
با سپاس
مدیریت
نمایش نتایج: از 1 به 1 از 1






  1. #1
    عضو عادی parva آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Aug 2013
    نوشته ها
    42
    تشکرها
    120
    تشکر شده 60 بار در 39 ارسال

    پیش فرض روشی جدیدی براي تازه نگه داشتن ميوه در خارج از يخچال

    ابريشيم به عنوان يکي از مقاومترين مواد طبيعي به حساب مي آيد و داخل آن پروتئين مقاومي به نام «فيبروئين» وجود دارد که موجب ثبيت ساختار مواد مي شود ضمن اينکه از مواد هم محافظت مي کند. محققين دانشگاه «تافتس آمريکا» بر روي سطح ميوه حساس توت فرنگي محلول پروتئين «فيروئين» ابريشم يک درصد را در شرايط بخار و خلاء قرار دادند و بعداز آن توت فرنگي به مدت يک هفته در دماي اتاق نگهداري شد که هيچ آسيبي به آن نرسيد و همچنان طراوت خود را حفظ کرده بود. اين در حالي بود که توت فرنگي هايي که از چنين ماده حفاظتي برخوردار نبودند بعداز يک هفته آب و رنگ خود را از دست داده بودند. به گفته محققين به کارگيري محلول ابريشم موجب روند آهسته تبخير در ميوه مي شود که اين امر باعث افزايش تازگي و طراوت ميوه مي شود. همچنين از خواص ديگر اين محلول کاهش نفوذپذيري دي اکسيدکربن و اکسيژن در داخل ميوه است. محلول پروتئين «فيروئين» ابريشم بدون رنگ و مزه است.
    shbrh از این خوشش آمد.

  2. تشکرکننده: 1 نفر



اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •