درود بر شما، برای شرکت در گفتگوها و مشاهده کامل مطالب کافی است در این سایت عضو شوید.
برای عضویت اینجا کلیک کنید
با سپاس
مدیریت
نمایش نتایج: از 1 به 1 از 1






Like Tree2Likes
  • 2 Post By shbrh

موضوع: طرز تهیه بورک برای حرفه ای ها

  1. #1
    صاحب لیدی فروم shbrh آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jul 2012
    محل سکونت
    شهرستان سیمرغ
    نوشته ها
    10,473
    تشکرها
    9,540
    تشکر شده 5,739 بار در 3,300 ارسال

    تابلوی مدالها

    پیش فرض طرز تهیه بورک برای حرفه ای ها

    طرز تهیه بورک ترکیه ای

    [فقط اعضاي سايت مي توانند لينک ها را ببينند. ]



    همه افراد خانواده بخصوص بچه ها از این خوراک خوشمزه لذت خواهند برد. در ادامه با ما همراه باشید تا دستور تهیه این غذای ترکی محبوب را یاد بگیریم.
    مواد لازم برای تهیه بورک پفی :
    مواد خمیر
    نصف لیوان آرد گندم
    دو عدد تخم مرغ
    یک قاشق غذاخوری کره
    نصف لیوان آب
    یک قاشق غذاخوری سرکه
    یک قاشق مربا خوری نمک
    ۱۵۰ گرم کره
    [فقط اعضاي سايت مي توانند لينک ها را ببينند. ]
    طرز تهیه بورکمواد میانی

    • ۲۰۰ گرم پنیر سفید
    • ۱ عدد تخم مرغ
    • نمک، فلفل سیاه
    • جعفری خرد شده
    • برای سرخ کردن بورک روغن مایع آفتابگردان

    Click here to enlarge
    طرز پخت بورک پفی :
    ۱٫ برای تهیه خمیر بورک ابتدا آرد را چند بار از الک رد کنید تا پوک شود.
    ۲٫ تخم مرغ، کره ذوب شده، آب، سرکه و نمک را به آرد اضافه کرده ورز دهید.۳٫ خمیر را به دو چانه تقسیم کرده بگذارید بیست دقیقه استراحت کند.
    ۴٫ روی میز را آرد پاشیده خمیر را بوسیله وردنه باز کنید.
    ۵٫ روی خمیر کره نرم شده را مالیده تا کنید.
    ۶٫ دوباره خمیر را بوسیله وردنه باز کنید.۷٫ مرحله کره مالی و تا کردن را پنج بار دیگر تکرار کنید.
    ۸٫ خمیر دوم را هم شبیه اولی آماده کنید.
    ۹٫ پنیر را بوسیله چنگال خرد کرده به آن جعفری خرد شده (مقدارش به شما بستگی دارد من معمولا نصف فنجان اضافه میکنم)
    ۱۰٫ تخم مرغ، نمک و فلفل را افزوده خوب مخلوط کنید.
    ۱۱٫ خمیر را برای آخرین بار باز کرده بوسیله لیوان قالب زده یک طرف خمیر بوسیله قاشق چایخوری از مواد پنیری ریخته با دقت دو سوی خمیر را هم آورده برای محکم کاری با پشت چنگال کمی حاشیه خمیر را پرس کنید تا در روغن باز نشود.
    ۱۲٫ خمیرها را در روغن داغ سرخ کرده روی دستمال جذب روغن قرار دهید تا روغن اضافه بورک کشیده شود.
    این خوراک خوش طعم برای جشن تولد ها و میان وعده مدارس بچه ها هم مناسبه.
    منبع:زیتونی


    Arezoo و Poorei از این خوششان آمد.
    [فقط اعضاي سايت مي توانند لينک ها را ببينند. ]
    [فقط اعضاي سايت مي توانند لينک ها را ببينند. ]


    Hidden Content


  2. تشکرکنندگان: 2 نفر



اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •