فیش اند چیپش یا ماهی و سیب زمینی سرخ شده یک غذای محبوب در کشورهای بریتانیایی می باشد.

مواد لازم :


  • ماهی
  • آرد گندم 2 پیمانه
  • شیر 2 پیمانه
  • مایه خمیر 1 چانه
  • نمک به مقدار لازم
  • آب به مقدار لازم
  • سیب زمینی به مقدار لازم
  • روغن مخصوص سرخ کردن به مقدار لازم
  • تخم مرغ 1 عدد


[فقط اعضاي سايت مي توانند لينک ها را ببينند. ]

طرز تهیه :

1-آرد را در یک غذا ساز نسبتا بزرگ ریخته و شیر را به آن اضافه میکنیم. در ابتدا آرد و شیر را خوب با یکدیگر مخلوط کرده و در همان حال آب را کم کم به آن اضافه می کنیم.نباید آب را یکجا به آن اضافه کرد.حالت هم زدن را تا زمانیکه تمام آرد و مواد اضافه شده کاملا با هم ترکیب شده و غلظت و قوام یکنواخت پیدا کند ادامه می دهیم.سپس نمک و مایه خمیر را اضافه کرده و دوباره هم می زنیم.دستگاه را خاموش کرده و 1 تا 1 ساعت و نیم مواد بدست آمده را در حالت استراحت در یک مکان گرم قرار می دهیم.

2-برای درست کردن چیبس سیب زمینی ها را پوست کنده و به اندازه های مساوی تکه تکه کرده و آنهارا شسته و میگذاریم تا کاملا خشک شوند.سپس آنها را در یک ظرف دسته دار عمیق که حاوی روغن داغ می باشد یه مدت 5 دقیقه قرار می دهیم. سپس آنها را از روغن خارج کرده و با یک قاشق شیارهایی روی آنها ایجاد کرده و به مدت 10 دقیقه در یک ظرف فلزی قرار داده تا خنک شوند و این شیار ها را به خود بگیرند. دوباره آنها را به مدت 7 تا 10 دقیقه در روغن ریخته تا کاملا طلایی شوند و راحت قابل جویدن باشند.نمک را هم که چاشنی آن است روی آن می ریزیم.

3-ماهی را در داخل مایع آرد غلتانده و خوب با آن پوشش می دهیم بعد در روغن می گذاریم تا سرخ شود و به طور منظم آنها را برمی گردانیم تا هر دو طرف آنها کاملا سرخ شود.سپس آنها را از روغن خارج کرده و نمک روی آن میریزیم و با چیبسی که درست کرده ایم به همراه لیمو ترش سرو می نماییم.