انتخاب رنگ سبز انتخاب رنگ آبی انتخاب رنگ قرمز انتخاب رنگ نارنجی
خوراک آر اس اس توییتر فیس بوک
درود بر شما، برای شرکت در گفتگوها و مشاهده کامل مطالب کافی است در این سایت عضو شوید.
برای عضویت اینجا کلیک کنید
با سپاس
مدیریت
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 2 , از مجموع 2
Like Tree1Likes
  • 1 Post By shbrh

موضوع: آموزش آشپزی غذاهای شرقی، غربی، ترکی و عربی

  1. Top | #1

    تاریخ عضویت
    Jul 2012
    عنوان کاربر
    صاحب لیدی فروم
    میانگین پست در روز
    2.98
    محل سکونت
    شهرستان سیمرغ
    نوشته ها
    10,717
    تشکرها
    9,681
    تشکر شده 5,810 بار در 3,354 ارسال

    پیش فرض آموزش آشپزی غذاهای شرقی، غربی، ترکی و عربی

    نویسنده : گروه ویستا

    ناشر : پارس بوک

    زبان کتاب : پارسی

    تعداد صفحه : ۸۴

    قالب کتاب : PDF

    حجم فایل : ۱,۷۲۰ کیلوبایت

    توضیحات : املت اسپانیایی • بَجیه • بادنجان روغنی (لبنانی) • بگارابیگن • پای بروکلی (نوعی غذای آلمانی) • پلو با سبزیجات نوعی غذای هندی • پلو چینی • پلو دال هندی • پلو زعفرانی‌ با طعم‌ لیمو • پلوی مخلوط هندی • تاراتو (یونانی) • تکه های گوشت تند(هندی) • تورتیلا • چکدرمه • چکدیرمه ؛ پلوی سنتی ترکمن • حمّص لبنانی • خِلاط (مُتَبّلَ لَبو) • خوراک ایرلندی • خوراک بادنجان به طرز ایتالیایی • خوراک فیله گوساله • خوراک مرغ به طرز ایتالیائی • خوراک مرغ مکزیکی با مایکروفر • خوراک مرغ و جوانه ماش(غذای چینی) • خوراک مغز با طعم سبزیجات اروپایی • خوراک مقوی • خوراک مکزیکی • خوراک میگو با کاری • خورش سی چوان • خورشت ماست • خورش‌های مشهور چین • دال • دراچنا (غذای‌ روسی‌) • دست‌پیچ مکزیکی • ذرت پخته مکزیکی • سمبوسه عربی • سمبوسه هندی با ماهی • سوپ مخلوط • سینه مرغ با سفیده تخم مرغ و گردو (خوراک چینی) • فتو چینی با میگو • قاتیقلانان اتلی بؤرک (بؤرکِ دارای ماست) • قلیا (آشپزخانه هندوستان) • کارتوشکالی بؤرک (بورک سیب زمینی) • کالزونه (غذای ایتالیایی) • کباب بره (هندی) • کبّه عربی • کله‌های شیر • کوردون بلو • گـراتن سیب زمینـی • گراتن بادنجان • گراتن مرغ • گوجه فرنگی پرشده(هندی) • گوشت بند انگشتی(هندی) • مانتی • مخلوط برنج • مرغ آغشته به فلفل سیاه(هندی) • مرغ کره ای(هندی) • میگو با خمیر مخصوص به سبک ژاپنی • میگو ژاپنی • نان بربری الجزایر • نان سوریه ای • نان مراکشی • نخود فرنگی و مارچوبه • هشت سیستم خورشهای چین • هورن(غذای نروژی) • هومز (لبنانی) • یک نوع غذای چینی • یک نوع غذای هندی (با انواع سبزی)
    [فقط اعضاي سايت مي توانند لينک ها را ببينند. ]
    sдЯд از این خوشش آمد.

  2. تشکرکننده: 1 نفر


  3. Top | #2

    تاریخ عضویت
    Jan 2022
    عنوان کاربر
    عضو عادی
    میانگین پست در روز
    0.15
    نوشته ها
    19
    تشکرها
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض پاسخ : آموزش آشپزی غذاهای شرقی، غربی، ترکی و عربی

    این کتاب خیلی عالی بود من تهیش کردم و استفاده کردم
    ممنوم برای معرفی کتاب

    [فقط اعضاي سايت مي توانند لينک ها را ببينند. ]
    [فقط اعضاي سايت مي توانند لينک ها را ببينند. ]

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 31/10/2014, 18:33
  2. خشونت های خانگی، و علل و دلایل ان
    توسط shbrh در انجمن روان شناسی عمومی
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 26/09/2014, 07:28
  3. فهرست کار های روزانه، هفتگی، ماهیانه
    توسط maryam در انجمن هنر خانه داري
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 14/07/2013, 09:19
  4. آیا کم خوابی، شما را چاق میکند ؟
    توسط رزمهتاب در انجمن تناسب اندام
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 06/02/2013, 10:03
  5. اموزش مردانگی، زنانگی
    توسط toranj در انجمن بایگانی
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 10/08/2012, 15:01

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
twitter facebook rss
yahoo
سایت لیدی فروم از سال 1390 آغاز به کار کرد. هدف لیدی فروم آگاهی بخشی و آموزش به بانوان ایرانی و فارسی زبان، و ایجاد محیطی برای تبادل نظر بین آنهاست. لیدی فروم توسط سرورهای پرقدرت پاکدل هاست پشتیبانی می شود

اکنون ساعت 06:02 برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3 می باشد.

ایمیل پست الکترونیکی مدیریت سایت : info@ladyforum.ir
پیامک همراه جهت پیامک: 09112288677