پاستا با سس سیر مخصوص

پاستا دوست ها می دانند که پاستاهایی که به سبک ایتالیایی پخت و سرو می شوند خوشمزه ترین و عالی ترین پاستاها مربوط به ایتالیا است . پاستا تالیا تلی با سس کاربنارا از خوشمزه ترین پاستاهای ایتالیایی است و می توان آن را برای وعده های مختلف غذایی سرو نمود. دستور و مواد لازم و طرز تهیه این پاستای خوشمزه در ادامه آورده شده است .


طرز تهیه پاستا با سس سیر مخصوص
مواد لازم :
پاستا تالیا تلی 300 گرم
زرده تخم مرغ 1 عدد
ژامبون گوشت 200 گرم
خامه 3 قاشق سوپخوریسیر 1 حیه
پنیر پارمزان 3 قاشق سوپخوری
روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری
نمک و فلفل به میزان لازم

داخل قابلمه ای آب را جوش آورده و نمک را به آن می افزاییم . پاستا را ریخته و اجازه می دهیم تا پاستا نرم شود و بپزد. پاستا را آبکش کرده و کنار می گذاریم و سس را اضافه می کنیم . تابه ای را روی حرارت قرار داده و داخل آن روغن زیتون می ریزیم. ژامبون گوشت را خورد کرده و به شکل مکعبی برش می دهیم. ژامبون را داخل روغن زیتون ریخته و کمی تفت می دهیم. سیر را نیز خرد کرده و به همراه نمک و فلفل به ژامبون افزوده و کمی دیگر آن را تفت می دهیم و خامه و زرده تخم مرغ را با یکدیگر مخلوط کرده و کمی هم می زنیم تا کاملا صاف و یکدست شود. بعد پنیر پارمزان را اضافه می کنیم . پاستا را روی ژامبون ها ریخته و روی حرارت تفت می دهیم . سپس خامه را افزوده و هم می زنیم . تابه را از روی حرارت برداشته و پاستا را در ظرف مورد نظر سرو می نماییم.