انتخاب رنگ سبز انتخاب رنگ آبی انتخاب رنگ قرمز انتخاب رنگ نارنجی
خوراک آر اس اس توییتر فیس بوک
درود بر شما، برای شرکت در گفتگوها و مشاهده کامل مطالب کافی است در این سایت عضو شوید.
برای عضویت اینجا کلیک کنید
با سپاس
مدیریت
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 2 , از مجموع 2

موضوع: طرز تهیه بورک گل اسفناج

  1. Top | #1

    تاریخ عضویت
    Jan 2013
    عنوان کاربر
    مـعـاون انجمن
    میانگین پست در روز
    7.23
    محل سکونت
    زیرسایه خدا
    نوشته ها
    17,942
    تشکرها
    14,910
    تشکر شده 12,898 بار در 7,239 ارسال

    پیش فرض طرز تهیه بورک گل اسفناج

    مواد لازم:


    • ۵۰۰ گرم لواش باقلوا (یوفکا آماده)
    • ۱۰۰ گرم کره
    • مواد لازم مخلوط اسفناج
    • ۱ کیلو گرم اسفناج
    • ۳ عدد پیاز درشت
    • ۲ قاشق غذا خوری دانه کاج
    • ۶۰ گرم کره
    • نمک، فلفل سیاه



    Click here to enlarge
    طرز تهیه:


    1. اسفناج را بشویید. آب را در ظرف بزرگی به جوش آورید. اسفناج را به مدت ۴ الی ۵ دقیقه در ظرف حاوی آبجوش ریخته با شعله متوسط بپزید. سپس اسفناج ها را آبکشی کرده بوسیله چاقو خرد کنید.

    2. ۶۰ گرم کره را در تابه ذوب کرده دانه کاج را افزوده آنقدر تفت دهید تا کمی طلایی شود.

    3. پیاز را مکعبی خرد کنید. به دانه کاج اضافه کرده با شعله کم تا وقتی پیازها نرم شوند بگذارید سرخ شود. نمک و فلفل، اسفناج ها را اضافه کنید. ده دقیقه برای پختن مواد زمان بگیرید.

    4. ۱۰۰ گرم کره را در تابه ای جداگانه ذوب کنید. یک عدد خمیر باقلوا را روی میز پهن کرده بوسیله برس مخصوص کره به تمامی سطح یوفکا بمالید.

    5. مقداری از مخلوط اسفناج در یک خط صاف به فاصله پنج سانت از گوشه یوفکا ریخته آن پنج سانت را روی مخلوط اسفناج کشیده شبیه ساندویچ رول کنید.
    6. سینی فر را چرب کرده یوفکای رول شده را حول محور خود شبیه به تصویر گرد کرده در سینی چینید. باقی یوفکا ها را هم شبیه نمونه ذکر شده آماده کرده بوسیله برس روی یوفکاها کره مالیده کنجد و سیاه دانه بپاشید. سینی را در فر از قبل گرم شده با درجه حرارت ۱۸۰ به مدت ۳۰ دقیقه قرار دهید تا طلایی شود. بورک را داغ سرو کنید.


  2. Top | #2

    تاریخ عضویت
    Sep 2016
    عنوان کاربر
    عضو عادی
    میانگین پست در روز
    0.02
    نوشته ها
    24
    تشکرها
    0
    تشکر شده 1 بار در 1 ارسال

    پیش فرض پاسخ : طرز تهیه بورک گل اسفناج

    عالی بود
    [فقط اعضاي سايت مي توانند لينک ها را ببينند. ] . [فقط اعضاي سايت مي توانند لينک ها را ببينند. ] . [فقط اعضاي سايت مي توانند لينک ها را ببينند. ]

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
twitter facebook rss
yahoo
سایت لیدی فروم از سال 1390 آغاز به کار کرد. هدف لیدی فروم آگاهی بخشی و آموزش به بانوان ایرانی و فارسی زبان، و ایجاد محیطی برای تبادل نظر بین آنهاست. لیدی فروم توسط سرورهای پرقدرت پاکدل هاست پشتیبانی می شود

اکنون ساعت 22:20 برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3 می باشد.

ایمیل پست الکترونیکی مدیریت سایت : info@ladyforum.ir
پیامک همراه جهت پیامک: 09112288677