معایب رژیم گیاهخواری :

1ـ ویتامین های
b2
,
b6
,
b12
،
اسید فولیك
و عناصری مثل
روی
و
آهن
در منابع حیوانی بیشتر و قابل جذب تر هستند.
2ـ وجود مهار كننده های جذب درمنابع گیاهی مثل " فیتات " ( در
غلات سبوس دار
، انواع
مغزها
و دانه ها )، اگزالات ( در اسفناج ،
ریواس
، جعفری ،
بادام زمینی
و انواع مغزها ) و سیترات ( در
مركبات
) باعث كاهش جذب مواد مغذی می شوند.
3ـ كمبود اسید های آمینه ضروری در غذاهای گیاهی4ـ مصرف زیاد
ویتامین c
( در اثر مصرف زیاد میوه و سبزی ) باعث می شود كه مازاد ویتامین c به اسید اگزالیك تبدیل شود و خطر ابتلا به
سنگ های اگزالاته
در گیاهخواران افزایش یابد.