[align=JUSTIFY]مواد لازم
[/align][align=JUSTIFY]
پياز متوسط 1 عدد
ادويه به مقدار لازم
فلفل سياه ، قرمز، سبز به مقدار لازم
روغن به مقدار لازم
نمک به مقدار لازم
نخود 150 گرم
تخم مرغ 2 عدد
[/align][align=JUSTIFY]طرز تهیه
[/align]
ابتدا ماهي را با آب مي جوشانيم به مدت 5 دقيقه
استخوانهاي آنرا در آورده و چرخ مي کنيم يا خوب مي کوبيم تا نرم شود نخود
را قبلاً خيس کرده تا حجم آن دو برابر شود يا در صورت کمبود زمان آنرا مي
پزيم و چرخ مي کنيم مي توانيم از آرد نخود چي يا آرد گندم - جو - ذرت يا
برنج نيز استفاده کنيم ولي نخود خوشمزه تر است تخم مرغها را خوب مي زنيم
سپس ماهي چرخ کرده نخود چرخ کرده و تخم مرغها را با هم مخلوط مي کنيم و
خوب هم مي زنيم فلفل سبز را ريز کرده کمي فلفل سياه و قرمز را به همراه
نمک و ادويه اضافه مي کنيم و دوئباره هم مي زنيم و روغن را داغ کرده و
مايه را به اندازه يک نارنگي کوچک برداشته و گرد مي کنيم در روغن انداخته
و سرخ مي کنيم تا طلايي شود از داخل روغن در آورده و روي کاغذ خشک کن
آشپزي گذاشته تا روغن اضافي آن گرفته شود در ظرف چيده به همراه ليمو ترش
يا سس قرمز سرو مي کنيم فلافل حتماً باید داغ خورده شود.