انتخاب رنگ سبز انتخاب رنگ آبی انتخاب رنگ قرمز انتخاب رنگ نارنجی
خوراک آر اس اس توییتر فیس بوک
درود بر شما، برای شرکت در گفتگوها و مشاهده کامل مطالب کافی است در این سایت عضو شوید.
برای عضویت اینجا کلیک کنید
با سپاس
مدیریت
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 1 , از مجموع 1
Like Tree1Likes
  • 1 Post By Redroze

موضوع: آشنایی با خطاهای رایج آشپزی

  1. Top | #1

    تاریخ عضویت
    Dec 2013
    عنوان کاربر
    کـنـتـرل سـایـت
    میانگین پست در روز
    1.29
    محل سکونت
    سمنان
    نوشته ها
    2,737
    تشکرها
    2,638
    تشکر شده 5,345 بار در 2,219 ارسال

    پیش فرض آشنایی با خطاهای رایج آشپزی

    آشپزی براساس دستورالعمل های اشتباه
    بعضی از غذاها برای این که به بهترین حالت خودشان برسند، باید مدتی در یخچال باقی بمانند. برای مثال، انواع سوپ ها یا خورش ها در روز دوم یا سوم پس از پخت، طعم بهتری نسبت به روز اول به خودشان می گیرند. غلات سبوس دار، سبزی های بخارپز یا تف داده شده و لوبیاها نیز تا چندین روز تازه می مانند.با این حال، همه مواد غذایی و در همه حالت های آماده سازی دارای چنین قابلیتی نیستند. سبزی های نرم تر و برگ دار باید تازه مصرف شوند، چون در صورت کهنه شدن سریعا حالت خیس و غیرقابل خوردن پیدا می کنند. اگر این مواد غذایی را در فریزر نگهداری می کنید، باید از هر گونه رطوبت دور بمانند. سبزی های نرم و برگ دار باید پس از شستن کاملا خشک شوند و تا آخرین لحظه قبل از مصرف هم چیزی به آن ها اضافه نشود.

    عدم تعادل در روند آماده سازی غذا
    هیچ کاری بدتر از این نیست که یک هفته فقط از غلات سبوس دار یا فقط از انواع سبزی‌ها به‌عنوان غذا استفاده کنید. درواقع، یک وعده غذایی کامل باید از همه ترکیبات غذایی اصلی تشکیل شده باشد، نه فقط از یک یا دو مورد از آن‌ها. پس همه وعده های غذایی شما باید حاوی این گروه‌های غذایی اصلی باشند: پروتئین بدون چربی، کربوهیدرات های پیچیده و چربی های سالم. غلات سبوس دار و انواع سبزی ها یا میوه ها نیز باید در کنار همین ترکیبات غذایی استفاده شوند.

    انتخاب مقادیر نامناسب از مواد غذایی
    افرادی که مقادیر لازم برای تهیه غذاها را به طور تصادفی و شانسی انتخاب می کنند، از چند جنبه به خودشان آسیب می رسانند و رژیم غذایی خودشان را دچار آشفتگی می کنند. درواقع، ‌این افراد نمی‌دانند که هر کدام از مواد غذایی اولیه تا کدام روز از هفته به پایان می‌رسند. بدتر آن‌که میزان زیادی از غذایی که آنان آماده می‌کنند، بدون استفاده باقی می‌ماند و تا هفته بعد همچنان درون یخچال نگهداری می‌شود.بنابراین، برای هر هفته خودتان برنامه‌ریزی داشته باشید و مواد غذایی اولیه را براساس نیازهای متناسب با هفته تهیه کنید. شما تقریبا برای هر وعده غذایی به ۱۱۵ گرم پروتئین بدون چربی، یک فنجان سبزی و نصف فنجان غلات سبوس‌دار یا کربوهیدرات نشاسته ای نیاز دارید. با در نظر گرفتن این مقادیر، می‌توانید تعداد وعده‌های غذایی هر هفته و مواد غذایی مورد نیازتان را به‌خوبی تخمین بزنید.

    نداشتن ظرف های نگهدارنده مناسب
    ظرف‌های نگهدارنده بزرگی که چندین وعده غذایی درون شان جا می گیرند، در نوع خودشان مفید هستند. با این‌حال، ظرف‌های نگهدارنده کوچک‌تری که متناسب با یک یا دو وعده غذایی طراحی شده‌اند، زندگی شما را واقعا راحت تر می کنند. این ظرف ها، وزن کمی دارند و به‌طور خودکار فقط برای یک یا دو وعده غذایی جا دارند. به علاوه، فرآیند یخ زدن و یخ زدایی این ظرف‌ها نیز سریع تر و راحت تر از ظرف های بزرگ انجام می‌شود.

    عدم استفاده درست از فریزر
    ترکیباتی مانند غلات سبوس دار یا سبزی های خُردشده معمولا ۵ روز در ظروف پلاستیک و در یخچال دوام می آورند. با این‌حال، مواد غذایی فاسدشدنی مانند گوشت قرمز، ماهی و مرغ باید در فریزر نگهداری شوند، و گرنه سریعا فاسد می شوند. افرادی که گوشت های پخته شده را تا چندین روز درون یخچال نگه می دارند و بعد آن ها را می خورند، آسیب های ناگواری را به دستگاه گوارش خودشان وارد می کنند.در موارد شدیدتر هم خطر مسمومیت غذایی وجود دارد که می تواند سلامتی فرد را تهدید کند. بنابراین، اگر قصد دارید که دیرتر از این غذاها استفاده کنید، حتما آن ها را داخل فریزر بگذارید.
    shbrh از این خوشش آمد.

    یــــــک زن...

    تنها به مردی که دوستش دارد
    صدها بار شانس دوباره خواهد داد....

  2. تشکرکننده: 1 نفر


اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. کتاب الکترونیکی آشپزی
    توسط shbrh در انجمن معرفی کتاب
    پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 01/12/2014, 10:22
  2. آشپزی
    توسط sima در انجمن سایت و وبلاگ
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 22/08/2013, 16:40
  3. ستاره هایی که خودشان آشپزی می کنند
    توسط Shima در انجمن هالیوود
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 03/07/2013, 00:32
  4. نکته های آشپزی و خانه داری - سری اول
    توسط Shima در انجمن تکنیک های خانه داری
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 20/01/2013, 08:48
  5. صندلی فلفلی (آشپزی)
    توسط maryam89 در انجمن صندلي فلفلي (داغ)
    پاسخ: 51
    آخرين نوشته: 10/09/2012, 13:10

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
twitter facebook rss
yahoo
سایت لیدی فروم از سال 1390 آغاز به کار کرد. هدف لیدی فروم آگاهی بخشی و آموزش به بانوان ایرانی و فارسی زبان، و ایجاد محیطی برای تبادل نظر بین آنهاست. لیدی فروم توسط سرورهای پرقدرت پاکدل هاست پشتیبانی می شود

اکنون ساعت 09:09 برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3 می باشد.

ایمیل پست الکترونیکی مدیریت سایت : info@ladyforum.ir
پیامک همراه جهت پیامک: 09112288677