انتخاب رنگ سبز انتخاب رنگ آبی انتخاب رنگ قرمز انتخاب رنگ نارنجی
خوراک آر اس اس توییتر فیس بوک
درود بر شما، برای شرکت در گفتگوها و مشاهده کامل مطالب کافی است در این سایت عضو شوید.
برای عضویت اینجا کلیک کنید
با سپاس
مدیریت
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 1 , از مجموع 1
Like Tree2Likes
  • 2 Post By نازنین منشوری

موضوع: طرز تهیه ترشی سالاد فصل

  1. Top | #1

    تاریخ عضویت
    Sep 2019
    عنوان کاربر
    نـاظـم کـل سـایـت
    میانگین پست در روز
    0.63
    نوشته ها
    36
    تشکرها
    3
    تشکر شده 44 بار در 31 ارسال

    پیش فرض طرز تهیه ترشی سالاد فصل

    مواد لازم:

    گل کلم :3 لیوان خرد کرده
    هویج :2 لیوان خرد کرده
    کرفس :2 لیوان خرد کرده
    سیر :5، 6 حبه
    گوجه فرنگی:2 تا 3کیلو
    فلفل سبز تند:5 ، 6 عدد
    سرکه سفید :1 لیوان به ازای هر یک کیلو گوجه
    نمک و زرد چوبه :1 قاشق غذاخوری به ازای یک کیلو گوجه
    [فقط اعضاي سايت مي توانند لينک ها را ببينند. ]
    طرز تهیه:
    گوجه فرنگی ها را در قطعات بزرگ خرد می کنیم و در یک ظرف پلاستیکی میریزیم و کمی نمک به آن اضافه می کنیم و با دست خوب آنها را چنگ می زنیم و حدود 15 ساعت اجازه می دهیم به همان حالت در یک جای خنک بماند. بعد از اینکه گوجه ها ساعت ها در نمک ماندند از صافی رد می کنیم و روی حرارت می جوشانیم تا اندازه ای که آب ان تبخیر شود و یک مایع نیمه غلیظ به دست آید.
    مواد دیگر ترشی را هم خوب خرد می کنیم و بعد از شستن داخل یک سبد می ریزیم تا به خوبی آب آنها جدا شود.
    مواد خرد شده را داخل ظرف مورد نظر( همان ظرفی که گوجه در ان روی حرارت بود ) ریخته و آب گوجه و مواد را تا حدی که کمی جوش بزنند روی حرارت می گذاریم و سپس با زردچوبه و نمک و کمی ادویه ترشی و مقدار کمی سرکه تا حدی که زیاد شل نشود مخلوط می کنیم. مواد ترشی سرد شده را داخل ظرف مورد نظر ریخته و درب ان را خوب می بندیم و بعد از 2 الی 3 هفته که جا افتاد قابل استفاده است.
    [فقط اعضاي سايت مي توانند لينک ها را ببينند. ]

    نکات تکمیلی در مورد طرز تهیه ترشی سالاد فصل

    طرز تهیه ترشی سالاد فصل جزو ترشیجات و شور میباشد
    زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
    و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
    طرز تهیه ترشی سالاد فصل را می توانید در وعده پیش غذا - سرو کنید .
    توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 12 نفر مناسب میباشد



    منبع:گروه نمناک
    shbrh و Arezoo از این خوششان آمد.

  2. تشکرکنندگان: 2 نفر


اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
twitter facebook rss
yahoo
سایت لیدی فروم از سال 1390 آغاز به کار کرد. هدف لیدی فروم آگاهی بخشی و آموزش به بانوان ایرانی و فارسی زبان، و ایجاد محیطی برای تبادل نظر بین آنهاست. لیدی فروم توسط سرورهای پرقدرت پاکدل هاست پشتیبانی می شود

اکنون ساعت 09:24 برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3 می باشد.

ایمیل پست الکترونیکی مدیریت سایت : info@ladyforum.ir
پیامک همراه جهت پیامک: 09112288677