انتخاب رنگ سبز انتخاب رنگ آبی انتخاب رنگ قرمز انتخاب رنگ نارنجی
خوراک آر اس اس توییتر فیس بوک
درود بر شما، برای شرکت در گفتگوها و مشاهده کامل مطالب کافی است در این سایت عضو شوید.
برای عضویت اینجا کلیک کنید
با سپاس
مدیریت
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 6 , از مجموع 6

موضوع: فوائد بی نظیر گوجه سیاه

  1. Top | #1

    تاریخ عضویت
    Aug 2019
    عنوان کاربر
    نـاظـم کـل سـایـت
    میانگین پست در روز
    2.12
    نوشته ها
    212
    تشکرها
    66
    تشکر شده 44 بار در 36 ارسال

    پیش فرض فوائد بی نظیر گوجه سیاه

    [فقط اعضاي سايت مي توانند لينک ها را ببينند. ]

    دربرخی کشورها از جمله بریتانیا؛گوجه هایی با رنگ سیاه تولید میشود. این گوجه سرشاراز آنتوسیانین می باشد که برای درمان بیماری های قلبی؛ دیابت؛ چاقی وسرطان مفید است.

  2. Top | #2

    تاریخ عضویت
    Aug 2019
    عنوان کاربر
    نـاظـم کـل سـایـت
    میانگین پست در روز
    2.12
    نوشته ها
    212
    تشکرها
    66
    تشکر شده 44 بار در 36 ارسال

    پیش فرض پاسخ : فوائد بی نظیر گوجه سیاه

    [فقط اعضاي سايت مي توانند لينک ها را ببينند. ]

    اول ، همه چیز در مورد این بود که آیا گوجه فرنگی ها واقعاً میوه هستند یا اینکه آیا آنها هنوز هم می توانند جایگاه شایسته خود را در بین سبزیجات حفظ کنند. در حال حاضر ، شوق گوجه فرنگی سیاه موفق شده است همه را به خود جلب کند.
    آیا گوجه فرنگی سیاه سالم تر است؟
    آیا آنها راحت تر در دسترس هستند؟ چرا سیاه هستند؟
    آیا آنها از نظر ژنتیکی دستکاری می شوند؟
    آیا آنها از خوردن بی خطر هستند؟

    پاسخ این است
    که گوجه فرنگی های سیاه به همان اندازه غذاهای معمولی سالم هستند ، حتی از نظر ارزش آنتی اکسیدانی و فواید سلامتی که با آن دارند ، سالم تر هم هستند.
    گوجه فرنگی سیاه سرشار از آنتی اکسیدان ها به نام آنتوسیانین ها است که همچنین منبع فواید مهم سلامتی هستند. به غیر از این ، آنها یک غذای غذایی مشابه گوجه فرنگی قرمز دارند.
    به طور متوسط ​​، حقایق تغذیه ای برای 100 گرم شامل: 18 کیلو کالری ، 0.9 گرم پروتئین ، 0.20 گرم چربی ، 3.9 گرم کربوهیدرات ، 2.6 گرم شکر یا کمتر و 1.2 گرم فیبر رژیم غذایی در بالاترین غلظت در پوست و دانه. گوجه فرنگی سیاه از نظر ویتامین c (13 میلی گرم) و ویتامین a (833 واحد بین المللی) ثروتمند است و مقادیر کمی از چندین ویتامین گروه b ، ویتامین k و مواد معدنی رژیمی را تأمین می کند ، به ویژه منگنز معدنی آنتی اکسیدان و پتاسیم الکترولیت تنظیم فشار خون.
    ویرایش توسط Farzaneh : 4 هفته پیش در ساعت 20:34

  3. Top | #3

    تاریخ عضویت
    Aug 2019
    عنوان کاربر
    نـاظـم کـل سـایـت
    میانگین پست در روز
    2.12
    نوشته ها
    212
    تشکرها
    66
    تشکر شده 44 بار در 36 ارسال

    پیش فرض پاسخ : فوائد بی نظیر گوجه سیاه

    [فقط اعضاي سايت مي توانند لينک ها را ببينند. ]

    گوجه فرنگی های سیاه دقیقا چیست؟

    گوجه فرنگی سیاه گوجه فرنگی معمولی است ، بخصوص که از لحاظ ژنتیکی تولید و یا تولید شده است به طوری که پوست بیرونی هنگام رسیدن رسیده به رنگ بنفش تیره یا آبی-سیاه بسیار تیره می شود و خمیر را به رنگ قرمز تیره یا بنفش-سیاه می اندازد. اگرچه میوه مانند سایر انواع گوجه فرنگی سبز سبز می شود ، زیرا رسیدن آن تیره تر و تیره تر می شود. بسته به میزان عمق رنگدانه پوست بیرونی ، میوه ها را می توان گوجه فرنگی سیاه ، گوجه فرنگی بنفش یا گوجه فرنگی آبی نامید. سایر فرق های این نوع خاص گوجه فرنگی عبارتند از: "گل نیلی" یا "ضد آفتاب".
    ویرایش توسط Farzaneh : 4 هفته پیش در ساعت 20:32

  4. Top | #4

    تاریخ عضویت
    Aug 2019
    عنوان کاربر
    نـاظـم کـل سـایـت
    میانگین پست در روز
    2.12
    نوشته ها
    212
    تشکرها
    66
    تشکر شده 44 بار در 36 ارسال

    پیش فرض پاسخ : فوائد بی نظیر گوجه سیاه

    [فقط اعضاي سايت مي توانند لينک ها را ببينند. ]

    گوجه فرنگی سیاه از کجا می آید؟


    گوجه فرنگی سیاه را می توان از طریق تولید متقابل یا دستکاری ژنتیکی بدست آورد. تفاوت بین پرورش معمولی و دستکاری ژنتیکی چیست؟ پرورش متداول به طور طبیعی برخی از ویژگی های گوجه فرنگی مشترک را با عبور از آن با سایر گونه های نزدیک به هم که یک یا چند ویژگی مورد نظر را ایجاد می کند تغییر می دهد. این کار تا زمانی که میوه حاصل از آن به خصوصیات مورد نظر برسد انجام می شود. در این حالت ، این بدان معنی است که کسی مجبور است از گوجه فرنگی به رنگ تیره عبور کند تا زمانی که گیاهی با تاریکترین رنگدانه ممکن دریافت نکند.

    دستکاری ژنتیکی شامل دستکاری ژنوم گیاه با ترکیب ژنهای واقعی از گیاهان دیگر ، مربوط یا غیر آن است. این تئوریزه شده است که گوجه فرنگی های سیاه دستکاری شده ژنتیکی از رنگ یکنواخت بنفش-سیاه مایل به زرد برخوردار هستند ، در حالی که انواع معمولی پرورش یافته ممکن است رنگ کمتری داشته باشند ، به دلیل این واقعیت است که گوجه فرنگی یا بنفش یا سیاه به طور طبیعی رخ نمی دهد و بیشترین میزان را می توانید دریافت کنید. با عبور از گیاهان مختلف یک میوه بنفش قرمز تیره است.
    ویرایش توسط Farzaneh : 4 هفته پیش در ساعت 20:31

  5. Top | #5

    تاریخ عضویت
    Aug 2019
    عنوان کاربر
    نـاظـم کـل سـایـت
    میانگین پست در روز
    2.12
    نوشته ها
    212
    تشکرها
    66
    تشکر شده 44 بار در 36 ارسال

    پیش فرض پاسخ : فوائد بی نظیر گوجه سیاه

    [فقط اعضاي سايت مي توانند لينک ها را ببينند. ]

    چه چیزی گوجه فرنگی را سیاه می کند؟


    چرا گوجه فرنگی سیاه سیاه است؟ این رنگدانه تیره مربوط به افزایش سطح آنتوسیانین ها ، رنگدانه های طبیعی قرمز ، آبی و بنفش با اثرات آنتی اکسیدانی قوی است. این رنگدانه ها از طبیعت گسترده ای برخوردار هستند و می توان آن را در زغال اخته ، تمشک قرمز ، زغال اخته ، تمشک ، بادمجان ، انگور ، آلو ، گل بنفش بنفش و گوجه فرنگی سیاه یا آبی یافت. بنابراین اصولاً گوجه فرنگی سیاه گوجه فرنگی معمولی است که دارای آنتوسیانین بیشتری است. گوجه فرنگی قرمز رنگ خود را از رنگدانه آنتی اکسیدانی قرمز بنام لیکوپن می گیرد. اما برای اینکه لیکوپن اثرات مفیدی داشته باشد ، باید با پختن گوجه فرنگی فعال شود. هویج سیاه (یا هویج بنفش) همچنین منبع غنی از رنگدانه آنتی اکسیدان هستند

    حقایق و مزایای تغذیه ای

    گوجه فرنگی های سیاه به دلیل رنگ پوستی مایل به زرد یا رنگ پوستشان از نظر آنتوسیانین بسیار بالاتر است. آنتوسیانین ها رنگدانه هایی قوی با خاصیت آنتی اکسیدانی هستند که هدف آنها محافظت از گیاهان در برابر اشعه ماوراء بنفش در برابر خورشید است. اعتقاد بر این است که رژیم غذایی متشکل از غذاهای سرشار از این رنگدانه ها همان اثرات آنتی اکسیدانی را به ما می دهد و آسیب های ناشی از مولکول های اکسیژن واکنش پذیر مضر به نام رادیکال های آزاد را کاهش می دهد.

    رادیکال های آزاد عوامل بسیار واکنشی هستند که فعالیت آنها به سلول ها آسیب می رساند ، باعث التهاب گسترده می شود و درنهایت منجر به بروز اشکال مختلف بیماری مزمن ، از بیماری های سیستم دژنراتیو سیستم عصبی گرفته تا بیماری های قلبی عروقی یا سرطان می شود. دریافت منظم گوجه فرنگی سیاه و سایر غذاهای غنی از آنتوسیانین برای محافظت در برابر بیماری عروق کرونر قلب یافت شده است. گذشته از این ، آنچه گوجه فرنگی سیاه را سالم می کند ، مشخصات غذایی متنوع آنها است که از مقادیر کمی و متوسط ​​چندین ویتامین و مواد معدنی ضروری تشکیل شده است.

  6. Top | #6

    تاریخ عضویت
    Aug 2019
    عنوان کاربر
    نـاظـم کـل سـایـت
    میانگین پست در روز
    2.12
    نوشته ها
    212
    تشکرها
    66
    تشکر شده 44 بار در 36 ارسال

    پیش فرض پاسخ : فوائد بی نظیر گوجه سیاه

    [فقط اعضاي سايت مي توانند لينک ها را ببينند. ]

    به عنوان مثال ، از آنجا که آنها تخمین 28٪ از میزان توصیه شده روزانه ویتامین a را دارند ، گوجه فرنگی سیاه برای بینایی مناسب ، باعث تقویت بینایی و محافظت از شبکیه در برابر آسیب های رادیکال آزاد در برابر نور خورشید می شود. ویتامین a برای غشاهای مخاطی سالم نیز ضروری است و ایمنی بدن را تحریک می کند.

    این میوه ها به ازای هر 100 گرم 13 میلی گرم ویتامین c تأمین می شوند و به خواص آنتی اکسیدانی و ضد التهاب می افزایند. ویتامین c احتمالاً قوی ترین آنتی اکسیدان و ضد التهاب طبیعی است. نه تنها باعث کاهش التهاب در بدن می شود (که دلیل بسیاری از بیماری های ناتوان کننده است) بلکه می تواند پاسخ سیستم ایمنی بدن ما به عفونت ها و بیماری ها را نیز تقویت کند. گوجه فرنگی سیاه یک ماده غذایی مناسب برای در نظر گرفتن آرتروز در نتیجه عملکرد ضد التهابی آنها است.

    علاوه بر این ، این میوه مقادیر کمی منگنز (15/0 میلی گرم) و پتاسیم (237 میلی گرم) را در اختیار شما قرار می دهد. منگنز یک آنتی اکسیدان معدنی است ، در حالی که پتاسیم فشار خون را تنظیم می کند و از احتباس آب و تورم پا جلوگیری می کند. این میوه همچنین منبعی از تیامین ، نیاسین ، پیریدوکسین و اسیدفولیک و همچنین کربوهیدرات ها و قندهای طبیعی است و مزایایی برای سوخت و ساز انرژی به همراه دارد. مقادیر کمی آهن ، منیزیم ، فسفر و روی در اثر تونیک نقش دارند.

    این میوه برای هر 100 گرم و 2/2 گرم فیبر در هر فنجان (180 گرم) حدود 1.2 گرم فیبر غذایی تأمین می کند و به هضم بهتر و بهبود زمان ترانزیت کمک می کند و مزایای آن برای یبوست و بواسیر است. سرانجام ، تقریباً با 95٪ میزان آب ، گوجه فرنگی سیاه ماده غذایی مناسبی است که باید در هوای گرم به آن توجه کرد زیرا با کمبود آب بدن مخالف است.

    نتیجه

    طبق سنت ، گوجه فرنگی های سیاه به همان اندازه تازه ، هرچند که همیشه به اندازه گوجه های معمولی شیرین نیستند ، و آنها را به یک انتخاب مطلوب برای سالاد یا ساندویچ تابستانی تبدیل می کنند. اگر نگران تغییر ژنتیکی آنها هستید ، می توانید انواع گوجه فرنگی های سیاه را که معمولاً پرورش داده شده اند انتخاب کنید و رنگ یکنواخت بنفش-سیاه را در کل نشان ندهید. علاوه بر این ، می توانید بذر گوجه فرنگی سیاه خریداری کرده و میوه خود را بکارید. این نه تنها به شما آرامش خاطر می دهد که می دانید غذای خود را درست پرورش می دهید بلکه به شما امکان می دهد از یک میوه واقعاً سالم ، طبیعی و ارگانیک نیز لذت ببرید. سلامتی شما انتخاب شماست.

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
twitter facebook rss
yahoo
سایت لیدی فروم از سال 1390 آغاز به کار کرد. هدف لیدی فروم آگاهی بخشی و آموزش به بانوان ایرانی و فارسی زبان، و ایجاد محیطی برای تبادل نظر بین آنهاست. لیدی فروم توسط سرورهای پرقدرت پاکدل هاست پشتیبانی می شود

اکنون ساعت 23:52 برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3 می باشد.

ایمیل پست الکترونیکی مدیریت سایت : info@ladyforum.ir
پیامک همراه جهت پیامک: 09112288677