انتخاب رنگ سبز انتخاب رنگ آبی انتخاب رنگ قرمز انتخاب رنگ نارنجی
خوراک آر اس اس توییتر فیس بوک
درود بر شما، برای شرکت در گفتگوها و مشاهده کامل مطالب کافی است در این سایت عضو شوید.
برای عضویت اینجا کلیک کنید
با سپاس
مدیریت
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 5 , از مجموع 5
Like Tree1Likes
  • 1 Post By Farzaneh

موضوع: مارچوبه صورتی

  1. Top | #1

    تاریخ عضویت
    Aug 2019
    عنوان کاربر
    نـاظـم کـل سـایـت
    میانگین پست در روز
    2.12
    نوشته ها
    212
    تشکرها
    66
    تشکر شده 44 بار در 36 ارسال

    پیش فرض مارچوبه صورتی

    [فقط اعضاي سايت مي توانند لينک ها را ببينند. ]

    مارچوبه صورتی چیست؟

    در واقع هیچ چیز خاصی به عنوان مارچوبه صورتی وجود ندارد ، به این معنی که این نوع خاص رنگ از سبزیجات به خودی خود به طور رسمی به عنوان گونه ای شناخته نمی شود. آنچه ما معمولاً "مارچوبه صورتی" می نامیم در واقع مارچوبه سفید درجه یک نیست ، یعنی مارچوبه سفید عادی و کاملاً سفید نیست. برای تولید مارچوبه سفید ، مارچوبه سبز پوشانده شده از خاک است بنابراین هیچگونه تابش آفتابی دریافت نمی کند. در نتیجه ، هیچ رنگدانه ای ایجاد نمی شود و سفید می ماند. اما وقتی ساقه های سفید در معرض نور خورشید قرار دارند ، شروع به ایجاد رنگدانه ، معمولاً صورتی روشن ، بنفش یا بنفش می کنند.



    بسته به اینکه چه مقدار از ساقه در معرض نور خورشید قرار دارد و تا چه مدت ، پوشش رنگ و رنگدانه ممکن است از ساقه تا ساقه متفاوت باشد. یعنی مارچوبه صورتی می تواند کاملاً صورتی ، نیمه سفید و نیمه صورتی ، سفید با نکات صورتی ، بنفش ، بنفش و حتی زرد و سبز باشد. آنچه اکثر مردم از رشد ساقه های صورتی نمی دانند این است که pH خاک در تعیین رنگدانه و شدت رنگ حرف زیادی دارد ، و این باعث تغییر تعجب آور در ظاهر مارچوبه صورتی می شود.
    shbrh از این خوشش آمد.

  2. تشکرکننده: 1 نفر


  3. Top | #2

    تاریخ عضویت
    Aug 2019
    عنوان کاربر
    نـاظـم کـل سـایـت
    میانگین پست در روز
    2.12
    نوشته ها
    212
    تشکرها
    66
    تشکر شده 44 بار در 36 ارسال

    پیش فرض پاسخ : مارچوبه صورتی

    [فقط اعضاي سايت مي توانند لينک ها را ببينند. ]


    مارچوبه صورتی چگونه به نظر می رسد؟

    ساقهای به شکل حلقوی محکم و محکم با برگهای کوچک و مقیاس مانند که در بالای آن خوشه دارند و انتهای محکم و نوک تیز تشکیل می دهند. در مورد رنگ ، می توان مارچوبه صورتی کاملاً صورتی یا بنفش صورتی یا سفید با راهنمایی های رنگارنگ ، یک رنگ یا بیشتر داشته باشید. بعید به نظر می رسد نکات صورتی ، بنفش ، بنفش ، زرد مایل به سبز و مایل به سبز در مارچوبه سفید غیرمجاز وجود داشته باشد. ترکیبات مسئول رنگ صورتی محبوب ساقه ها آنتوسیانین ها هستند و اینها طیف گسترده ای از رنگ ها ، از قرمز تا بنفش تا آبی و سیاه را تولید می کنند. آنتوسیانینها به pH خاک و سایر عوامل حساس هستند و حداقل می توانند محدوده رنگی را که در مارچوبه صورتی دیده می شود ، تا حدودی توضیح دهند. بنابراین pH خاک مشخص می کند که مارچوبه صورتی شما صورتی یا صورتی مایل به بنفش یا بنفش یا زرد یا مایل به سبز خواهد بود.


    رنگ صورتی. اگر pH خاک به خنثی نزدیکتر باشد ، احتمالاً ساقه ها به رنگ بنفش صورتی به نظر می رسند. pH خنثی تر خاک ، در محدوده 6.6-7.2 ، ساقه های تمیز می شود. در حالی که pH خاک کمی قلیایی ، 7.2 و بالاتر ، رنگدانه های مایل به سبز به رنگ سبز در ساقه ایجاد می کند. اما فقط مناطقی که در معرض نور خورشید قرار دارند رنگدانه می شوند - قسمت هایی از مارچوبه که در زیر زمین رشد می کنند یا پوشانده می شوند ، سفید باقی می مانند (زیرا مارچوبه صورتی در واقع نوعی مارچوبه سفید است). اگر کل ساقه نور خورشید را دریافت کند ، در کل رنگدانه ایجاد می شود. اما اگر فقط نكات از زير خاك بالا رود ، آنها فقط رنگدانه ايجاد مي كنند


  4. Top | #3

    تاریخ عضویت
    Aug 2019
    عنوان کاربر
    نـاظـم کـل سـایـت
    میانگین پست در روز
    2.12
    نوشته ها
    212
    تشکرها
    66
    تشکر شده 44 بار در 36 ارسال

    پیش فرض پاسخ : مارچوبه صورتی

    مارچوبه صورتی چه طعم و مزه ای دارد؟

    به طور کلی ، مارچوبه صورتی کاملاً شبیه به مارچوبه سفید است. به این معنی که پوست می تواند طعم تلخی نسبتاً قوی و قوی داشته باشد - در نتیجه باید قبل از پخت و پز همراه با انتهای چوبی آن را از بین برد. مشخصات طعم بیشتر شامل یادداشت های خاکی خفیف و طعم های شیرین ضعیف است. برای مقابله با تلخی ، یک ماده اسیدی را در طول یا بعد از پختن آن اضافه کنید (آب لیمو یا لیموترش ، سایر آب مرکبات ، سرکه سفید ، قرمز یا بالزامیک) ، یا در مقدار زیادی کره یا خامه بپزید. کباب کردن ، پخت و پز کردن اجاق گاز یا فر ، هم زدن و سرخ کردن همه گزینه های عالی برای پختن ساقه ها هستند. برای بهترین تجربه در مورد طعم ، ساقه های جوان را انتخاب کنید - ساقه های جوان تر ، تلخ تر و خوش طعم تر هستند ، و مناقصه ای را نشان نمی دهد. انواع سبز ، بنفش و سفید همگی می توانند به همان روش پخته شوند و با همان مواد (نمک ، فلفل ، کره ، کره ، خامه ، سس هلاندیز ، سیراب ، جوشانده یا دودی شده ژامبون ، بیکن ، پروسکوتو و سایر گوشت های سرد ، تخم مرغ ، سیب زمینی و غیره جفت شوند).

    تغذیه مارچوبه صورتی

    ارزش غذایی

    تقریباً هیچ اطلاعات تغذیه ای در مورد مارچوبه صورتی وجود ندارد ، زیرا حتی نوع متنوعی نیز به خودی خود (حداقل در حال حاضر نیست) در نظر گرفته نمی شود. با این حال ، برخی از حقایق تغذیه ای را می توان از مشخصات تغذیه ای مارچوبه سبز استنباط کرد ، با توجه به اینکه این گونه همان گیاه شناسی است ، تقریباً در همان شرایط رشد می کند. گفته می شود مارچوبه صورتی منبع خوبی از ویتامین های گروه b ، b1 ، b2 ، b3 ، b5 ، b6 و b9 است ، اما همچنین ویتامین های c و e و مقادیر کمی ویتامین k. مواد معدنی ضروری رژیم غذایی مانند مس ، آهن وجود دارد. ، منیزیم ، منگنز ، فسفر ، پتاسیم ، سلنیوم و روی نیز موجود هستند ، اما محتوای آنها متغیر است و با کیفیت خاک تعیین می شود زیرا گیاه از طریق خاک در آن رشد می کند.

    مارچوبه صورتی بیشتر حاوی مقادیر خوبی از فیبر غذایی است که بیشتر آنها در پوست ساکن هستند (در صورت جوان بودن و ساعد بودن ساقه ها می توان پوست آن را خورد). این یک منبع پروتئین متوسط ​​و کربوهیدرات ها ، کم قند ، چربی و کالری است. آنتوسیانین ها اکثر آنتی اکسیدان ها در تنوع رنگ هستند ، اما سایر آنتی اکسیدان های فلاونوئید نیز در مقادیر کمتری وجود دارند. ساقه هایی با کمترین رنگدانه ، یعنی آنهایی که بیشتر سفید هستند ، در آنتی اکسیدان ها کمترین مقدار را دارند. ساقه هایی که بیشترین رنگدانه دارند ، صورتی یا بنفش یا بنفش ، بیشترین آنتی اکسیدان ها را دارند

  5. Top | #4

    تاریخ عضویت
    Aug 2019
    عنوان کاربر
    نـاظـم کـل سـایـت
    میانگین پست در روز
    2.12
    نوشته ها
    212
    تشکرها
    66
    تشکر شده 44 بار در 36 ارسال

    پیش فرض پاسخ : مارچوبه صورتی

    [فقط اعضاي سايت مي توانند لينک ها را ببينند. ]


    مارچوبه صورتی چه طعم و مزه ای دارد؟
    به طور کلی ، مارچوبه صورتی کاملاً شبیه به مارچوبه سفید است. به این معنی که پوست می تواند طعم تلخی نسبتاً قوی و قوی داشته باشد - در نتیجه باید قبل از پخت و پز همراه با انتهای چوبی آن را از بین برد. مشخصات طعم بیشتر شامل یادداشت های خاکی خفیف و طعم های شیرین ضعیف است. برای مقابله با تلخی ، یک ماده اسیدی را در طول یا بعد از پختن آن اضافه کنید (آب لیمو یا لیموترش ، سایر آب مرکبات ، سرکه سفید ، قرمز یا بالزامیک) ، یا در مقدار زیادی کره یا خامه بپزید. کباب کردن ، پخت و پز کردن اجاق گاز یا فر ، هم زدن و سرخ کردن همه گزینه های عالی برای پختن ساقه ها هستند. برای بهترین تجربه در مورد طعم ، ساقه های جوان را انتخاب کنید - ساقه های جوان تر ، تلخ تر و خوش طعم تر هستند ، و مناقصه ای را نشان نمی دهد. انواع سبز ، بنفش و سفید همگی می توانند به همان روش پخته شوند و با همان مواد (نمک ، فلفل ، کره ، کره ، خامه ، سس هلاندیز ، سیراب ، جوشانده یا دودی شده ژامبون ، بیکن ، پروسکوتو و سایر گوشت های سرد ، تخم مرغ ، سیب زمینی و غیره جفت شوند)

    تغذیه مارچوبه صورتی

    ارزش غذایی

    تقریباً هیچ اطلاعات تغذیه ای در مورد مارچوبه صورتی وجود ندارد ، زیرا حتی نوع متنوعی نیز به خودی خود (حداقل در حال حاضر نیست) در نظر گرفته نمی شود. با این حال ، برخی از حقایق تغذیه ای را می توان از مشخصات تغذیه ای مارچوبه سبز استنباط کرد ، با توجه به اینکه این گونه همان گیاه شناسی است ، تقریباً در همان شرایط رشد می کند. گفته می شود مارچوبه صورتی منبع خوبی از ویتامین های گروه b ، b1 ، b2 ، b3 ، b5 ، b6 و b9 است ، اما همچنین ویتامین های c و e و مقادیر کمی ویتامین k. مواد معدنی ضروری رژیم غذایی مانند مس ، آهن وجود دارد. ، منیزیم ، منگنز ، فسفر ، پتاسیم ، سلنیوم و روی نیز موجود هستند ، اما محتوای آنها متغیر است و با کیفیت خاک تعیین می شود زیرا گیاه از طریق خاک در آن رشد می کند.

    مارچوبه صورتی بیشتر حاوی مقادیر خوبی از فیبر غذایی است که بیشتر آنها در پوست ساکن هستند (در صورت جوان بودن و ساعد بودن ساقه ها می توان پوست آن را خورد). این یک منبع پروتئین متوسط ​​و کربوهیدرات ها ، کم قند ، چربی و کالری است. آنتوسیانین ها اکثر آنتی اکسیدان ها در تنوع رنگ هستند ، اما سایر آنتی اکسیدان های فلاونوئید نیز در مقادیر کمتری وجود دارند. ساقه هایی با کمترین رنگدانه ، یعنی آنهایی که بیشتر سفید هستند ، در آنتی اکسیدان ها کمترین مقدار را دارند. ساقه هایی که بیشترین رنگدانه دارند ، صورتی یا بنفش یا بنفش ، بیشترین آنتی اکسیدان ها را دارند

  6. Top | #5

    تاریخ عضویت
    Aug 2019
    عنوان کاربر
    نـاظـم کـل سـایـت
    میانگین پست در روز
    2.12
    نوشته ها
    212
    تشکرها
    66
    تشکر شده 44 بار در 36 ارسال

    پیش فرض پاسخ : مارچوبه صورتی

    فواید آن چیست؟
    فواید مرتبط با مصرف مناسب مارچوبه صورتی متوسط ​​است و ممکن است شامل موارد زیر باشد: منبع اسید آمینه آسپاراگین که برای سلامت مغز و عملکرد سیستم عصبی مهم است.
    مواد غذایی مناسب برای کاهش وزن: کم کالری (حدود 20 کیلو کالری در 100 گرم) ، بلکه قند و چربی نیز به طور فعال باعث کاهش وزن می شوند و منبع خوبی از فیبر غذایی برای تقویت سیری و مهار گرسنگی است. به دلیل داشتن مقادیر مناسب فیبر در رژیم غذایی (حدود 2 گرم فیبر در 100 گرم) به یبوست کمک می کند. به طور طبیعی کم سدیم و منبع منیزیم و پتاسیم ، مارچوبه صورتی یک ماده غذایی مناسب برای در نظر گرفتن یک رژیم پرفشاری خون است زیرا دارای اثرات دیورتیک است و به کاهش فشار خون کمک می کند (با این حال ، اثرات ضد فشار خون متوسط ​​است).
    آنتوسیانین ها و سایر آنتی اکسیدان ها رادیکال های آزاد را مهار کرده و از جلوگیری از استرس اکسیداتیو و آسیب سلول های مرتبط با آن می توانند به پیشرفت بیماری مزمن کمک کنند.
    فواید بالقوه سیستم ایمنی بدن از ویتامین c ، آهن ، مس ، منگنز و آنتوسیانین های آنتی اکسیدانی که عملکرد سیستم ایمنی را پشتیبانی می کنند. غذای خوب برای سلامتی پوست و مغز و سیستم عصبی به دلیل داشتن ویتامین متنوع b. مزایای اندک برای متابولیسم انرژی از ویتامین های b و آهن است.
    فواید بالقوه برای زنان باردار به لطف ویتامین b9: مطالعات نشان می دهد ویتامین b9 به رشد طبیعی مغز و سیستم عصبی کودک در دوران بارداری کمک می کند و از نقص لوله عصبی مغز ، ستون فقرات و نخاع جلوگیری می کند.
    خواص ضد سرطان:
    یک مطالعه حیوانی روی مارچوبه سفید نشان می دهد عصاره متانولی گونه باعث کاهش نشانگرهای التهاب و فعال شدن آپوپتوز (مرگ سلولی برنامه ریزی شده) در یک خط از سلولهای سرطانی روده بزرگ می شود. با توجه به اینکه در اصل نوعی پر رنگ تر مارچوبه سفید است ، مارچوبه صورتی نیز خاصیت ضد سرطانی دارد. عوارض جانبی چه هستند؟ ادرار بد بو. خوردن مارچوبه صورتی می تواند باعث بوی بد ادرار شود. بو بواسطه ترکیبات طبیعی گوگرد است که پس از هضم مارچوبه از طریق ادرار از بین می رود. بوی بد ادرار به عنوان گوگرد ، آمونیاک یا مانند دارو توصیف می شود. همه افراد آن را انتخاب نمی کنند ، بنابراین اگر فکر می کنید خوردن مارچوبه باعث نمی شود که ادرار شما بوی بدی ببخشد ، به احتمال زیاد به دلیل عدم بو کردن آن است. بالقوه برای واکنش های آلرژیک. مانند همه غذاها ، مارچوبه صورتی نیز می تواند باعث ایجاد واکنش های آلرژیک شود. یک واکنش آلرژیک ممکن است باعث خارش ، قرمزی ، تورم ، علائم سیستم تنفسی مانند سرفه ، خس خس سینه ، تورم لب ، زبان یا گلو ، آسم و اوج شوک آنافیلاکتیک شود که یک اورژانس پزشکی است. اگر به شک و تردید مشکوک هستید یا می دانید که به یک ماده غذایی حساسیت دارید ، از مصرف آن در هر شکل و آماده سازی خودداری کنید.

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
twitter facebook rss
yahoo
سایت لیدی فروم از سال 1390 آغاز به کار کرد. هدف لیدی فروم آگاهی بخشی و آموزش به بانوان ایرانی و فارسی زبان، و ایجاد محیطی برای تبادل نظر بین آنهاست. لیدی فروم توسط سرورهای پرقدرت پاکدل هاست پشتیبانی می شود

اکنون ساعت 23:21 برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3 می باشد.

ایمیل پست الکترونیکی مدیریت سایت : info@ladyforum.ir
پیامک همراه جهت پیامک: 09112288677