انتخاب رنگ سبز انتخاب رنگ آبی انتخاب رنگ قرمز انتخاب رنگ نارنجی
خوراک آر اس اس توییتر فیس بوک
درود بر شما، برای شرکت در گفتگوها و مشاهده کامل مطالب کافی است در این سایت عضو شوید.
برای عضویت اینجا کلیک کنید
با سپاس
مدیریت
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 4 , از مجموع 4

موضوع: خواص و مزایای برگ انگور قرمز

  1. Top | #1

    تاریخ عضویت
    Aug 2019
    عنوان کاربر
    نـاظـم کـل سـایـت
    میانگین پست در روز
    2.12
    نوشته ها
    212
    تشکرها
    66
    تشکر شده 44 بار در 36 ارسال

    پیش فرض خواص و مزایای برگ انگور قرمز

    [فقط اعضاي سايت مي توانند لينک ها را ببينند. ]



    برگ های انگور انگور (Vitis vinifera) یک سبزی آشپزی به طور فزاینده ای است که در انواع دستور العمل های غذاهای مختلف در سراسر جهان مورد استفاده قرار می گیرد. اما مهمتر از همه ، برگ های تاک منبع عالی ترکیبات آنتی اکسیدانی قدرتمند با تأثیرات چشمگیر بر سلامتی هستند. به ویژه ، برگ انگور قرمز به بهبود شرایط مرتبط با گردش خون ضعیف ، به ویژه واریس و علائم مرتبط با آن کمک می کند.


    از دیگر کاربردهای برگ انگور بطور کلی می توان به علائم سندرم خستگی مزمن ، اسهال ، خونریزی ، زخم و… اشاره کرد. در برگهای تاک قرمز. با وجود کارآیی ، عصاره های برگهای تاک قرمز کاملاً بی خطر است ، در حالی که مصرف منظم برگهای انگور از هر نوع بسیار خوب تحمل می شود.

  2. Top | #2

    تاریخ عضویت
    Aug 2019
    عنوان کاربر
    نـاظـم کـل سـایـت
    میانگین پست در روز
    2.12
    نوشته ها
    212
    تشکرها
    66
    تشکر شده 44 بار در 36 ارسال

    پیش فرض پاسخ : خواص و مزایای برگ انگور قرمز

    [فقط اعضاي سايت مي توانند لينک ها را ببينند. ]

    برگهای انگور (انگور) چیست؟

    برگهای تاک که برگهای انگور نیز نامیده می شوند ، برگهای بزرگی ، روشن تا سبز عمیق ، نارنجی یا قرمز قلبی دارند. برگها می توانند یک رنگ یکنواخت یا در مورد رنگهای قرمز ترکیبی از سایه ها از همان محدوده رنگ ها باشند. از نظر ظاهری شبیه به برگهای افرا هستند. به طور کلی ، برگ های تاک دارای 5 لوب و لکه دار ، لبه های صاف یا دندانه دار هستند. ظاهر برگ بسته به سن یا نوع آن ممکن است کمی متفاوت باشد. اما شما هنوز هم می دانید که برگ انگور با وجود عدم داشتن انگور به نظر می رسد.



    برگهای انگور (انگور) چه مزه ای دارند؟ انگور میوه های بسیار شاداب و شیرین است. با این حال ، برگ های انگور دارای نوعی طعم و مزه ، سبز برگ ، تقریباً خشک و دارای طعم کمی تلخ ، به سختی قابل توجه در هنگام پخت هستند.

    نحوه استفاده از برگ انگور انگور در آشپزخانه

    بیشتر دستور العمل هایی که از برگ های تاک استفاده می کنند ، جوشانده ، مخلوط شده یا بخارپز شده و سپس پر می شوند. برای اینکه نرم و راحت جویده شود برگها برای جوش زدن لازم است. دستور العملهای پر کردن معمولاً به برگهای بزرگ و بالغ احتیاج دارد که برای تبدیل شدن به آن خوشبو هستند. چاشنی از گوشت یا گیاهان خرد شده و گیاهان و ادویه جات ترشی جات یا برنج ، کشمش ، آلو ، گیاهان مختلف یا پنیر ، سایر سبزیجات تهیه می شود. و غیره برگها به ندرت تازه خورده می شوند. کنسروها در آب نمک موجود هستند و می توان آنرا برداشت و یخ زد

  3. Top | #3

    تاریخ عضویت
    Aug 2019
    عنوان کاربر
    نـاظـم کـل سـایـت
    میانگین پست در روز
    2.12
    نوشته ها
    212
    تشکرها
    66
    تشکر شده 44 بار در 36 ارسال

    پیش فرض پاسخ : خواص و مزایای برگ انگور قرمز

    فواید آن چیست؟
    تحقیقات کمی در مورد خصوصیات تغذیه ای برگهای انگور وجود دارد. برخی مطالعات حاوی مقادیر خوبی ویتامین C هستند ، برخی دیگر منبع متوسط ​​کلسیم یا منیزیم هستند. برخی می گویند که حاوی اسیدهای چرب امگا 3 سالم هستند. با این وجود ، تحقیقات بیشتری برای تأیید این واقعیت ها لازم است. با این حال ، این بدان معنی نیست که برگ های تاک سالم نیستند. تحقیقات زیادی در مورد خواص و فواید سلامتی برگهای تاک سرخ وجود دارد و چندین کاربرد مشخص شده است: 1) داروی طبیعی واریس. 2) تورم و ورم را کاهش دهید. 3) گردش خون را بهبود می بخشد. 4) دارای خواص ضد میکروبی است. 5) منبع عالی آنتی اکسیدان ها. طبق تحقیقات انجام شده ، برگهای تاک قرمز همه اثرات سلامتی آنها را مدیون محتوای آنتی اکسیدانی آنها است.
    آنتی اکسیدانهای موجود در برگهای تاک قرمز شامل فلاونوئیدها (کوئرستین-3-O-بتا-دی-گلوکورونید ، ایزوکرکستین ، میریستین ، کائمپرفرول) ، کاتچین ها ، اپیکاتچین ها ، آنتوسیانین ها ، پروکیانیدین ها و پروانتوسیانیدین ها است. سایر ترکیبات آنتی اکسیدانی معروف موجود در برگها عبارتند از رسوراترول ، که در انگور و شراب انگور نیز یافت می شود ، و وینفرین ، ماده اصلی تشکیل دهنده فعال زیستی در شیره انگور است. (Phytopharmacy: راهنمای مبتنی بر شواهد در مورد داروهای گیاهی). مطالعات بیشماری حاکی از آن است که آنتی اکسیدان های موجود در برگ های تاک قرمز و عصاره برگ بعدی تاک قرمز برای درمان واریس موثر هستند ، همچنین به عنوان نارسایی مزمن وریدی شناخته می شود. این عصاره با موفقیت در کارآزمایی های بالینی برای جلوگیری از ورم (تورم) و سایر علائم مرتبط با این بیماری استفاده شده است. به دنبال یک مطالعه 42 روزه ، افراد گزارش از بهبود علائم مانند: خستگی و خستگی ، درد ، سوزن سوزن شدن و احساس تنش در پاها (خواص محافظ ادم عصاره برگ تاک قرمز AS 195 (Folia vitis viniferae) در درمان نارسایی مزمن وریدی:


    مطالعات بیشتر با زمان منتشر شده است و همه عصاره برگ تاک قرمز به عنوان یک درمان امیدوار کننده برای واریس شناخته شده است. در یک مطالعه 2004 ، این عصاره باعث بهبود جریان خون در رگهای خونی کوچکتر بدن (به عنوان مثال مویرگها) و گردش اکسیژن و همچنین کاهش عرض پاها در نتیجه گردش بهتر می شود. از آنجا که جریان خون را به نواحی مختلف بدن بهبود می بخشد ، از عصاره برگ انگور قرمز برای درمان بواسیر استفاده می شود. آنتی اکسیدان های موجود در برگ های تاک قرمز از سلول ها و DNA در برابر آسیب های ناشی از رادیکال های آزاد محافظت می کنند و مانع از تغییر فعالیت سلول های طبیعی می شوند که می توانند سلول های منظم را به سلول های سرطانی تبدیل کنند. ایجاد آسیب رادیکال آزاد ، معروف به استرس اکسیداتیو ، باعث التهاب گسترده می شود که یک عامل خطر برای بیماری مزمن است.
    یک مطالعه ژاپنی در سال 2012 نشان داد که عصاره برگ تاک قرمز اثرات ضد التهابی دارد و ممکن است در کاهش آسیب های کبدی نقش داشته باشد. آنتی اکسیدان ها به طور کلی خاصیت ضد التهابی نیز دارند و می توانند به کاهش تورم و درد همراه با شرایط التهابی کمک کنند. این ترکیبات فعال بیولوژیکی اثرات ضد میکروبی نیز دارند. یک مطالعه در سال 2011 از ژورنال بین المللی خواص مواد غذایی نشان داد که برگهای تاک قرمز دارای خواص ضد میکروبی قوی در برابر استافیلوکوکوس اورئوس ، Escherichia coli و Salmonella Infantis (مشخصات فنلی ، ظرفیت آنتی اکسیدانی و فعالیت ضد میکروبی عصاره برگ از شش ویتیت vinifera L. گونه ها) هستند. آخر ، عصاره برگهای تاک قرمز حاوی رسوراترول ، یک عامل ضد سرطان ضد قوی است. تحقیقات مقدماتی نشان می دهد که رسوراترول در هنگام تماس مستقیم با قسمت خاصی از بدن ، یک عمل ضد سرطانی خاص دارد ، از این رو اثربخشی آن در جلوگیری از سرطان های معده یا پوست است. این ترکیب همچنین دارای اثرات محافظت در برابر نور است ، به این معنی که از پوست در برابر اشعه خطرناک خورشید محافظت می کند ، از این رو اثرات ضد پیری آن را دارد. استفاده از برگ های تاک قرمز برای ترمیم زخم ممکن است با ویژگی های جبران کننده آنتی اکسیدان های موجود در آن توضیح داده شود. Resveratrol ممکن است مزایای قلبی عروقی ایجاد کند.



  4. Top | #4

    تاریخ عضویت
    Aug 2019
    عنوان کاربر
    نـاظـم کـل سـایـت
    میانگین پست در روز
    2.12
    نوشته ها
    212
    تشکرها
    66
    تشکر شده 44 بار در 36 ارسال

    پیش فرض پاسخ : خواص و مزایای برگ انگور قرمز

    عوارض جانبی چه هستند؟

    در حالی که خوردن برگهای انگور به طور مرتب عوارض جانبی ایجاد نمی کند ، مصرف عصاره های خالص تهیه شده از برگهای قرمز می تواند عوارض جانبی متوسطی مانند ناراحتی دستگاه گوارش ایجاد کند. با این حال ، مشکلات معده نشان داده شده است که خودشان برطرف می شوند و تنها در صورت تجاوز از دوزهای توصیه شده ، مواجه می شوند. به طور کلی ، ترکیبات طبیعی موجود در برگهای انگور قرمز یک داروی طبیعی عالی برای واریس ، آنتی اکسیدان فوق العاده ، ضد التهاب و پیشگیری از سرطان و همچنین ضد میکروبی طبیعی قوی است.


اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
twitter facebook rss
yahoo
سایت لیدی فروم از سال 1390 آغاز به کار کرد. هدف لیدی فروم آگاهی بخشی و آموزش به بانوان ایرانی و فارسی زبان، و ایجاد محیطی برای تبادل نظر بین آنهاست. لیدی فروم توسط سرورهای پرقدرت پاکدل هاست پشتیبانی می شود

اکنون ساعت 23:03 برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3 می باشد.

ایمیل پست الکترونیکی مدیریت سایت : info@ladyforum.ir
پیامک همراه جهت پیامک: 09112288677