طراحی و چاپ و بسته بندی مواد غذایی و یا در صنعت امروزه بسیار مورد استفاده قرار می گیرد .امروزه شرکت های طراحی و تبلیغات در بازار جهانی رقابت بسیاری شدید بر سر موضوع ایی و کاربردی بودن بسته بندی مواد غذایی دارند .
[فقط اعضاي سايت مي توانند لينک ها را ببينند. ] و تبلیغات امروزه فرآیندی انبوه صنعتی است و بخش اساسی صنعت نشر و بخشی مهم از فعالیت‌های اداری و حکومتی است.چاپ به معنای انتقال و تکثیر حروف، عکس، طرح و نقش بر روی سطح چاپ شونده است ساده ترین چاپ بر روی کاغذ می باشد .امروزه با پیشرفت صنعت چاپ این عمل روی مواد سلولزی، نایلونی، پارچه ای، چرمی، مواد شیمیای، فلزی، شیشه‌ای با اشکال صاف یا ناهموار، مقعر یا محدب و ... صورت می‌گیرد.
نوع چاپی که بر روی بسته بندی مواد غذایی انجام می شود ،چاپ فلکسو می باشد . این چاپ به دلیل استفاده از کلیشه های فتوپلیمر یا لاستیکی که قابل انعطاف هستند به نام فلکسو نامیده میشود. سرعت بالا و چاپ به شکل رول بر روی مواد متنوع همچون چاپ نایلون، چاپ متالایز در تیراژهای بالا همراه با هزینه های کم از ویژگیهای این نوع [فقط اعضاي سايت مي توانند لينک ها را ببينند. ]محسوب می شود. چاپ فلکسو در واقع نوعی چاپ برجسته است که در آن کلیشه لاستیکی مستقیما با جنس یا لفاف مورد نظر در تماس می باشد.
بسته بندی چیست؟
امروزه بسته بندی نقش مهمی در کیفیت و حفظ سلامت محصولات و کالاها دارد. به طوری که تبدیل به جز لاینفک برای شناساندن و نگهداری یک محصول شده است، و شامل مراحل طراحی، ارزیابی و تولید می‌شود. طراحی و اطلاعاتی که بر روی بسته‌های محصولات چاپ می‌شود می‌تواند بیانگر سطح کیفیت آنها باشد.
هدف از بسته بندی چیست؟
محافظت فیزیکی: محصولات و کالاها باید در برابر عوامل فیزیکی مانند ضربه، لرزش، فشار، حرارت و غیره... محافظت شوند که بستهبندی راهی در این جهت می‌باشد.
سهولت: بسته بندی موجب سهولت در توزیع، نمایش، فروش، باز و بسته نمودن دوباره و استفاده مجدد از محصول میشود.
لایه محافظتی: محافظت از محصولات در مقابل نفود اکسیژن، بخار آب، گرد و خاک ، اشعه ماورابنفش و...، یکی از اصول مهم در بسته‌بندی به شمار می‌رود. در برخی از بسته‌ها از ماده جذب‌کننده اکسیژن، فشار هوای تعدیل شده یا کنترل شده نیز به منظور افزایش طول عمر بسته و به ویژه محصول داخل آن استفاده می‌شود.
[فقط اعضاي سايت مي توانند لينک ها را ببينند. ]