مواد لازم :
تخم مرغ 6 عدد
شکر 150 گرم ( کمی بیشتر از نصف لیوان )
آرد 130 گرم ( یک لیوان سرخالی )
بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
وانیل نصف قاشق چایخوری
آب جوش نصف لیوان
پودر کاکائو 20 گرم( 2-3 قاشق غذاخوری ) - در صورت تمایل به پخت کیک اسفنجی کاکائویی
طرز تهیه :
ابتدا زرده و سفیده تخم مرغ ها را از هم جدا می کنیم . زرده ها را با همزن برقی کمی هم می زنیم و سپس شکر را اضافه کرده و مجددا هم می زنیم .
آب جوش را اضافه کرده و سریع هم میزنیم تا جایی که زرده پوک و کشدار شود .
مخلوط آرد و بیکینگ پودر و وانیل و پودر کاکائو را سه بار الک می کنیم .
بعد از اینکه سر همزن را شسته و خشک کردیم ، سفیده ها را تا جایی که پف کند و با برگرداندن ظرف از آن نریزد ، هم می زنیم .
حال مخلوط زرده را به سفیده اضافه کرده و در حد مخلوط شدن با لیسک به آرامی هم میزنیم تا پف سفیده نخوابد .
بعد مخلوط آرد را در چند مرحله به مایع کیک اضافه میکنیم و با لیسک به آرامی هم می زنیم تا خوب مخلوط شوند .
در صورت تمایل می توانید برای خوشمزه تر شدن کیک ، گردوی خرد شده به مایع کیک اضافه کنید.
کف قالب را چرب کرده و کاغذ روغنی می اندازیم و مایع کیک را در آن ریخته و در فر با دمای 180 درجه و به مدت 45 دقیقه قرار می دهیم .
کیک آماده است . نوش جان