مراحل شناخت ویژگی های کاکتوس
هر گیاهی که دارای تیغ باشد را نمی توان یک کاکتوس محسوب نمود. با شناخت ویژگی های کاکتی، می توان بین کاکتوس و دیگر گیاهان سوزنی تمایز قائل شد. در این مقاله، به طور خلاصه با ویژگی های کاکتی آشنا خواهید شد و به شما کمک می کند تا بین کاکتی و دیگر گیاهان سوزنی، تمایز قائل شوید.
مراحل شناخت ویژگی های کاکتوس
1. توجه داشته باشید که میوه کاکتوس باید یک دانه تک سلولی باشد.
میوه کاکتی از یک توده طعم دار نرم تشکیل شده است.دانه های کاکتوس در سراسر این توده پراکنده می شوند. این میوه ی تک سلولی ممکن است خشک، آبدار، صاف، پوسته پوسته یا پوشیده از خار باشد. این میوه اغلب بزرگ و به رنگ روشن است.
2. در هرجوانه به دنبال حداقل دو لپه (برگهای بذر) باشید.
در مرحله ی جوانه زنی، لپه های بذر کاکتوس اولین چیزهایی هستند که سر از خاک بیرون می آورند. در ابتدای رشد کاکتوس، از برگ های لپه ای، برای تغذیه ی گیاه استفاده خواهد شد. از این جوانه ها برای تعیین نوع کاکتوس استفاده می شود.
3. توجه داشته باشید که گیاهان کاکتی دارای اندام های خاصی به نام آرئول هستند.
بر روی ساقه ی کاکتوس، نقاط پنهانی برای رشد وجود دارد. این نقاط معمولا در زیر یک لایه ی پشمی قرار دارند. بخش های پوشیده از خار، و ریشه ها و نقاط اتصال و گل های کاکتوس بر روی آرئول ها می رویند.
4. به دنبال محل قرار گرفتن گل باشید.
به دنبال محل قرار گرفتن گل کاکتوس باشید. تخمدان گل کاکتوس، که بعدا تبدیل به میوه می شود، در زیر گلبرگ قرار دارد. گل های کاکتوس بسیار زیبا و تقریبا به شکل قیف هستند و گلبرگ های زیادی دارند.
5. توجه داشته باشید که کلاله گیاه کاکتوس همیشه به تعداد زیادی از نرمی ها تقسیم می شود.
6. توجه داشته باشید که کاکتی چند ساله است. یک گیاه چند ساله برای رسیدن به بلوغ به بیش از یک فصل زمان نیاز دارد. گیاهان چند ساله پس از گلدهی نمی میرند و برای چندین فصل این کار ادامه می یابد.