[size=medium]موارد لازم:
[/size]
  • [size=medium]ران مرغ و آب مرغ دو پیمانه[/size]
  • [size=medium]نمک , زرد
    چوبه کمی[/size]
  • [size=medium]پیاز یکعدد خرد شده [/size]
  • [size=medium]پیازچه خرد شده با قسمت های
    سبز نصف پیمانه [/size]
  • [size=medium]یک سوم پیمانه برنج خیس کرده [/size]
  • [size=medium]خامه و
    لیموترش برای چاشنی[/size]
  • [size=medium]قارچ خرد شده[/size]


[size=medium]دستور پخت[/size][size=medium]
ران مرغ و پیاز خرد شده رو بذارین بپزه . بعد برنج
رو اضافه کنین و بذارین تا کاملا بپزه و حلیم بشه و لعاب بندازه . قارچ و
پیازچه رو در انتها اضافه کنین . بعد استخوان ران رو جدا کنین و گوشت رو
تکه تکه کنین . با لیموترش و خامه سرو کنین

[/size] [size=medium]نکات مربوط به تهیه سوپ برنج و قارچ[/size][size=medium]
برای تهیه غذای کودکان بهتره که از نمک بسیرا کمی استفاده
کنیم . [/size]