[size=large]
[size=small]مواد لازم:[/size]
[size=small]ژله انار:1 بسته[/size]
[size=small]2 عدد انار دون كرده[/size]
[size=small]آب انار :يك و نيم ليوان[/size]
[size=small]شكر:1 ليوان و 3 قاشق[/size]
[size=small]زرده تخم مرغ:2 عدد[/size]
[size=small]نشاسته:2 قاشق غذاخوري سر پر[/size]
[size=small]پودر ژلاتين:2 و نيم قاشق غذاخوري[/size]
[size=small]طرز تهيه:[/size]
[size=small]ابتدا ژله انار را طبق دستور روي پاكت درست كنيد با اين تفاوت كه نصف ليوان آب سرد استفاده كنيد.[/size]

[size=small]نصف انارهاي دون شده رو در قالب دسر كه يكبار با آب سرد شسته شده بريزيد و نصف ژله روي انارها بريزيد و حدود 10 دقيقه در فريزر بگذاريد.[/size]

[size=small]بعد مابقي انارها و ژله رو روي مواد ريخته و در يخچال بگذاريد تا تقريبا ژله ببندد...خيلي ژله نبايد سفت بشه چون به لايه بعدي نميچسبه.[/size]

[size=small]Click here to enlarge[/size]

[size=small]توي اين مدت در ظرفي نشاسته و يك ليوان شكر را با هم مخلوط كنيد ،آب انار را اضافه كرده روي حرارت قرار دهيد تا غليظ شود و سس انارمون بدست بياد.مثله فرني غليظ[/size]
[size=small]Click here to enlarge[/size]

[size=small]زرده هاي تخم مرغ رو با 3 قاشق شكر مي زنيم تا از حالت لختي دربياد و شير را داغ كرده و زرده ها رو به آن اضافه مي كنيم.ژلاتين رو در نصف ليوان آب سرد حل كرده و به شير اضافه مي كنيم...[/size]
[size=small]و در آخر سس انار رو اضافه ميكنيم.[/size]

[size=small]Click here to enlarge[/size]

[size=small]اجازه ميديم مايه بدست اومده خنك بشه.توي اين زمان ژله مون هم تقريبا بسته شده و به آرومي اين مايه رو روي ژله ميريزيم و حداقل 7 ساعت نگه ميداريم تا كاملا بسته بشه[/size]
[size=small] Click here to enlarge[/size]
[size=small]و ظرف رو به مدت چند ثانيه در آب جوش قرار مي دهيم يا به كمك سشوار دسر رو در ظرف مورد نظر بر ميگردونيم...[/size]
[size=small]ميتونيد ژله رو با خامه فرم گرفته يا دونه انار تزئين كنيد[/size]
[size=small]Click here to enlarge[/size]
[size=small]اميدوارم خوشتون اومده باشه[/size]
[size=small]
[/size]
[/size][/font][/color][/size]