[align=CENTER][فقط اعضاي سايت مي توانند لينک ها را ببينند. ][/align]
[size=small][/size]

مواد لازم
  • برنج: یك پیمانه
  • شیر: 4 پیمانه یا یك لیتر
  • شیرعسلی: یك پیمانه
  • نشاسته: 2 قاشق سوپ‌خوری
  • قلم دارچین: یك عدد
  • هل: چندعدد، به صورت درسته
  • خامه: 250 گرم
  • گلاب: یك‌دوم پیمانه
  • شكر: یك‌دوم پیمانه
  • آب: 2پیمانه
روش تهیه:

1 . برنج را به همراه 2پیمانه ‌آب و 2پیمانه شیر روی حرارت قرار دهید تا كاملا بپزد و نرم شود.

2. مابقی شیر را اضافه كرده و قلم دارچین و هل درسته را نیز درون ظرف بیندازید.

3. نشاسته را درون گلاب حل كرده و به همراه شكر به مواد اضافه كنید.

4 . وقتی كمی غلیظ شد، شیرعسلی را اضافه كنید و اجازه دهید روی شعله ملایم بپزد باید توجه كنید كه بعد از جوشیدن، مایع به یك‌سوم ظرف برسد. شما در این مرحله خامه را نیز می‌توانید اضافه كنید و قلم دارچین و هل را از شیربرنج بیرون آورید.

نکته

برای اینكه شیربرنج‌‌تان قالبی شود ، 2 قاشق سوپ‌خوری پودرژلاتین را با یك‌چهارم پیمانه آب محلول كرده و به شیربرنج‌تان اضافه كنید