[align=JUSTIFY][size=large]مواد لازم جهت تهیه فلافل معمولی :[/size][/align] [align=JUSTIFY][size=large]نخود ۴ لیوان[/size][/align] [align=JUSTIFY][size=large]سیر ۲ حبه[/size][/align] [align=JUSTIFY][size=large]پیاز ۱ عدد[/size][/align] [align=JUSTIFY][size=large]ادویه به میزان لازم[/size][/align] [align=JUSTIFY][size=large]مخصوص :[/size][/align] [align=JUSTIFY][size=large]کالباس خشک ۳ ورق[/size][/align] [align=JUSTIFY][size=large]پنیر پیتزا به میزان لازم[/size]
[/align] [align=CENTER][size=large]Click here to enlarge[/size][/align] [align=JUSTIFY][size=large]نخود را از یک شب قبل خیسانده و هر چند ساعت آب آن را عوض می کنیم. نخود را یکبار چرخ کرده و بار دوم به همراه سیر و پیاز چرخ می کنیم. ادویه ، نمک یا زردچوبه را به میزان دلخواه اضافه کرده و خمیر را خوب چنگ می زنیم. کمی بکینگ پودر نیز اضافه می کنیم. به مدت نیم ساعت در یخچال قرار می دهیم. [/size][/align] [align=JUSTIFY][size=large]برای تهیه فلافل مخصوص می توانیم مایه خمیر بدست آمده را با سه ورق کالباس خرد شده و پنیر پیتزای رنده شده مخلوط کنیم. پیشنهاد می کنم حتما این فلافل مخصوص رو درست [/size][/align]