درود بر شما، برای شرکت در گفتگوها و مشاهده کامل مطالب کافی است در این سایت عضو شوید.
برای عضویت اینجا کلیک کنید
با سپاس
مدیریت
نمایش نتایج: از 1 به 1 از 1






Like Tree1Likes
  • 1 Post By لیلی

موضوع: دسر تیرامیسو ساده وخوشمزه

  1. #1
    مدیر بازنشسته لیلی آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Sep 2012
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    572
    تشکرها
    5
    تشکر شده 75 بار در 44 ارسال

    پیش فرض دسر تیرامیسو ساده وخوشمزه

    [align=CENTER]Click here to enlarge[/align] [align=JUSTIFY][size=large]مواد لازم برای 4 تا 6 نفر:
    پنیر خامه ای (در صورت امکان پنیر کاله بهتر است.)=2 بسته
    زرده ی تخم مرغ= 3 عدد
    خامه ی صبحانه= 1 بسته بزرگ
    بیسکویت پتی بور= 1/5 بسته
    قهوه= به میزان دلخواه تلخ یا شیرین تر بودن بیسکویت ها
    وانیل= یک قاشق چای خوری سر خالی
    پودر قند=به میزان دلخواه
    طرز تهیه:
    ابتدا زرده های تخم مرغ را با همزن انقدر میزنیم تا رنگش تقریبا سفید و حالتش سفت تر شود.
    بعد از این که زرده ها را کاملا زدیم و به فرم مورد نظر رسید وانیل و مقداری خاک قند اضافه میکنیم و روی حرارت بخار کتری میگذاریم و 10 تا 15 دقیقه میگذاریم با بخار اب حرارت ببیند تا به صورت غلیظ و کرم مانند در اید و در این زمان مرتب ان را از ته بهم میزنیم مراقب باشید ته نگیرد و به رنگ زرد پر رنگ در نیاید.
    در مرحله ی بعد خامه ی صبحانه را به همراه کمی خاک قند انقدر میزنیم تا وقتی که ظرف را برگردانیم خامه تکان نخورد. سپس پنیر ها را با مقدار کمی خاک قند میزنیم تا به صورت کرم در اید. (توجه داشته باشید نباید پنیر را زیاد با همزن زد چون ممکن است شل شود و حالت دسر را خراب کند 3 تا 4 دقیقه برای زدنش کافیست.) در اخر همه ی مواد را به زرده اضافه کرده و به صورت دورانی ( بدون استفاده از همزن) هم میزنیم تا مواد یک دست شوند و این کار را ارام انجام میدهیم تا مواد سفتی خود را از دست ندهند. برای اماده کردن بیسکویت های داخل دسر ابتدا قهوه را اماده میکنیم.
    برای هر یک لیوان اب از یک قاشق چای خوری سر پر قهوه استفاده میکنیم و میگذاریم روی حرارت ملایم بجوشد و هنگامی که رویش کف کرد حاضر است.

    و در اخر یک مقدار از مواد را داخل ظرف مورد نظر میریزیم و بیسکویت ها را در قهوه فرو میبریم تا مقدار کمی از سفتی در بیایند و انها را روی مواد میگذاریم و دوباره از موادمان روی بیسکویت ها میریزیم و این تر تیب را ادامه میدهیم تا ظرف پر شود.
    بعد از تکمیل شدن دسر بهتر است 4 ساعت در یخچال بماند بعدا سرو شود.
    نکته:
    1.میتوانید به جای بسکویت پتی بور از نان لطیفه هم استفاده کنید.
    2.در هنگام اضافه کردن خاک قند مراقب باشید بعد از مخلوط کردن مواد شیرینی انها بیش از حد نشود و مواد را قبل از مخلوط کردن بیش از حد شیرین نکنید.
    3.ابتدا تخم مرغ و خامه را اماده کرده و بعدا پنیر را از یخچال بیرون بیاورید تا شل نشود.
    4.امیدوارم لذت ببرین.[/size][/align]
    sдЯд از این خوشش آمد.

  2. تشکرکننده: 1 نفر



اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. دسر تیرامیسو
    توسط لیلی در انجمن دسر
    پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 31/05/2015, 08:08
  2. علت بی اختیاری ادراری در زنان
    توسط shbrh در انجمن بیماری های زنان
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 27/05/2013, 00:13
  3. اکستنشن مو ، گیسو کمند می شویم یا طاس؟
    توسط Shima در انجمن كوپ ، شينيون ، براشينگ
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 10/05/2013, 12:58
  4. تیروئید
    توسط samaneh در انجمن بيماري ها
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 11/02/2013, 10:21
  5. روش تهیه تیرامیسو با کیک
    توسط Negar در انجمن شيريني تر
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 31/07/2012, 13:37

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •