مواد لازم :خامه با شهد خرما 2 بسته مغز گردو به میزان لازمخرمای هسته گرفته شده 30تا 35 عددبیسکویت ساقه طلایی میکس شده 2 بسته [align=BASELINE]کره آب شده 200 گرم[/align][align=BASELINE]
[/align]
[align=BASELINE]Click here to enlarge[/align]طرز تهیه:[align=BASELINE]بیسکویتها را با کره کاملا ورز دادم و ته سینی کاملا پخشش کردم[/align][align=BASELINE]
[/align]
[align=BASELINE]Click here to enlarge[/align][align=BASELINE]
[/align]
[align=BASELINE]خرماها را هسته گرفتم (البته من پوست خرما را هم گرفتم اینطوری خوشمزه تر میشه) و دادم روی بیسکویتها و بعد مغزهای گردوی خورد شده را ریختم[/align][align=BASELINE]
[/align]
[align=BASELINE]Click here to enlarge[/align][align=BASELINE]
[/align]
[align=BASELINE]و بعد خامه با شهد خرما را ریختم روی مغز گردو و خرماها و به مدت 15 دقیقه با حرارت 120 گذاشتم توی فر[/align][align=BASELINE]
[/align]
[align=BASELINE]Click here to enlarge[/align][align=BASELINE]
[/align]
بعد از فر در آوردم وقتی دسر کاملا خنک شد به مدت 4 ساعت داخل یخچال گذاشتمو بعد برش زدمکه اینم برش خورده دسرمه [align=BASELINE]نوش جان[/align][align=BASELINE]
[/align]
[align=BASELINE]Click here to enlarge[/align][align=BASELINE]
[/align]
[align=BASELINE]
[/align]
[align=BASELINE]
[/align]
[align=BASELINE]Click here to enlarge
[/align]