[size=medium]Click here to enlarge

[/size][align=CENTER][align=JUSTIFY][size=medium] غذای کم چرب و سرشار از ویتامین را به روش بخارپز تهیه کرده تا از خواص آن بیشتر بهره‌مند شوید.[/size][/align][/align][size=medium] [/size]
[size=medium]
[/size]
[size=medium]مواد لازم برای آشپزی :[/size]
[size=medium]فلفل دلمه‌ای : ۴ عدد در رنگ‌های مختلف[/size]
[size=medium]برنج قهوه‌ای : یک دوم پیمانه[/size]
[size=medium]گوشت چرخ کرده : به اندازه دلخواه[/size]
[size=medium]نخود فرنگی پخته : به اندازه یک مشت پر
آب گوجه فرنگی : یک پیمانه
گشنیز خرد شده : به مقدار کافی
[/size]
[align=LEFT][size=medium]

[/size][/align]
[size=medium]آجیل خرد شده برای تزیین[/size]
[size=medium]نمک و فلفل برای تزیین[/size]
[size=medium]روغن مایع : یک قاشق سوپ‌خوری[/size]
[size=medium]
[/size]
[size=medium]طرز تهیه :[/size]
[size=medium]سر فلفل‌های دلمه‌ای را با چاقو برش داده و تخم‌های آن‌ها را خارج کنید و کنار بگذارید.
درون قابلمه‌ای برنج قهوه‌ای را با نصف قاشق سوپ‌ خوری روغن همراه با آب گوجه‌فرنگی، نمک و فلفل، نخود فرنگی و گوشت چرخ کرده بپزید.
در انتها گشنیز را به ظرف اضافه کنید.
درون فلفل‌ها را با مخلوط تهیه شده پر کرده و آن‌ها ر به مدت ۱۰- ۸ دقیقه بخارپز کنید.[/size]



گردآوری ک گروه سبک زندگی سیمرغ