[align=CENTER]Click here to enlarge[/align]
[size=small][align=JUSTIFY][size=small]برترین ها:[/size] [/align][/size]

[align=JUSTIFY]مواد لازم[/align]
[align=JUSTIFY]
  • گياه پنيرك: يك قاشق چاي‌خوري
  • گياه بهارنارنج: يك قاشق چاي‌خوري
  • گرد ليموترش: يك قاشق چاي‌خوري سرخالي
  • آب جوش: يك فنجان
[/align]

[align=JUSTIFY]روش تهیه:[/align]

[align=JUSTIFY]پنيرك، بهار نارنج و گردليموترش را داخل قوري يا ظرف مورد نظر ريخته و آب جوش را به آن افزوده و آن را روي حرارت غيرمستقيم قرار داده و بگذاريد به مدت 10دقيقه يا بيشتر دم بكشد. يك طعم متفاوت را تجربه خواهيد كرد، شيرين‌كننده يادتون نره؛ نوش جان.[/align]

[align=JUSTIFY]فوت آشپزي[/align]

[align=JUSTIFY]به‌جاي گياه بهارنارنج از عرق بهار نارنج نيز مي‌توانيد استفاده كنيد.[/align]