[align=center][size=medium][img=300x200]http://images.seemorgh.com/iContent2/Files/145594.jpg[/img][/size][/align]
[align=center][rtl][size=medium]بدلیل اینکه گل سرخ و گلاب طبع گرم دارد، پخت آن در فصول سرد سال توصیه میشود.[/size][/rtl][/align]
[align=justify][rtl]




[/rtl][align=justify]مواد مورد نیاز :[/align]
[rtl][font]
[/font][/rtl][align=justify]تخم مرغ : 3 عدد
شکر : 1 پیمانه
شیر : ½ پیمانه
گلاب : ¼ پیمانه
روغن مایع : ¾ پیمانه 
گل محمدی : ¼ پیمانه
فندق خرد شده : ½ پیمانه
آرد : 2/5 پیمانه
بکینگ پودر : 1 قاشق سوپخوری
[/align]
[rtl][font]
[/font][/rtl][align=justify]طرز تهیه :[/align]
[rtl][font]
[/font][/rtl][align=justify]ابتدا تخم مرغ ها را به همراه شکر با همزن بزنید تا دانه های شکر حل شود.(حدود 3 یا 4 دقیقه)
سپس روغن مایع را اضافه کنید و گلاب و شیر را در مراحل بعدی.
آرد را به همراه بکینگ پودر الک کنید و در دو سه مرحله به مایه کیک بیفزائید.
در آخر فندق های خرد  را بریزید و با قاشق آرام هم بزنید.[/align]
[rtl][font]
[/font][/rtl][align=justify]کف قالب را کاغذ کاهی بیاندازید و مایع کیک را در قالب بریزید، در فر 170 درجه سانتیگراد به مدت 40 دقیقه اجازه پخت دهید.[/align]
[rtl][font]
[/font][/rtl][align=justify]با توجه به اینکاه این کیک کمی خشک است با یک گاناش شکلاتی ( سس شکلاتی ) سرو شود، بدین منظور مقدار 50 گرم شکلات تخته ایی و 50 گرم خامه را به روش بن ماری روی بخار کتری حل و آماده کنید و سطح کیک را با آن بپوشانید.
[/align]
[rtl][font]
[/font][/rtl][align=justify]بدلیل اینکه گل سرخ و گلاب طبع گرم دارد، پخت آن در فصول سرد سال توصیه میشود.[/align]
[rtl][font]






[/font][/rtl][align=center][align=right][align=justify][align=center][align=justify][align=center][align=right][align=center][size=medium][img=410x231]http://www.seemorgh.com/uploads/1391/09/P1170799.jpg[/img]
[/size]
[/align]


[/align]
[/align]
[/align]
[/align]
[/align]
[/align]
[/align]
[/align]