انگلیسی یا کیک کریسمس
مواد لازم
کره 100 گرم
شکر 100 گرم
رنده پوست لیمو 1 عدد لیمو
پرتقال گلاسه شده و خرد شده 40 گرم
کشمش 40گرم
میوه های مخلوط گلاسه شده80 گرم(گیلاس ، لیمو سبز و زرد و پرتقال )
تخم مرغ 3 عدد جدا شده
آرد 180 گرم
بکینگ پودر 7 گرم
نمک کمی
خامه 3 قاشق غذا خوری
کره ،شکر ،رنده پوست لیمو را در کاسه ای ریخته و بزنید حدود 10 دقیقه هم بزنید تا کاملا سبک شود.
دانه دانه زرده هار را اضافه کنید و با هم بزنید.نمک را هم اضافه کنید ، بکینگ پودر را با ارد مخلوط کنید میوه های گلاسه و کشمش را در ارد بریزید ، سپس همراه خامه به مواد تخم مرغی اضافه کنید سفیده ها را خوب بزنید تا فرم بگیرید ،سپس در 3 پرس به مخلوط کیک اضافه کنید ودورانی هم بزنید .در قالب چرب شده و ارد پاشی شده مستطیلی ریخته و در فر 190 به مدت 15 دقیقه سپس درجه را روی 180 بگذارید و به مدت 30 تا 40 دقیقه دیگر در فر قرار دهید .بعد از سرد شدن میتوان با پودر قند مخلوط کرد.
این کیک روش ترک میخورد.
تا پایان زمان پخت در فر را باز نکنید

Click here to enlarge

منبع:مامی سایت