[align=center][size=small][فقط کاربران عضو می توانند لینک ها را ببینند. ][/size][/align][align=center][size=small]مواد لازم
[/size][/align][align=justify][size=x-small][size=small]کره 100گ[/size][/size][/align][align=center][/align][align=justify][size=x-small][size=small]آرد سفید 1 پ[/size][/size][/align][align=center][/align][align=justify][size=x-small][size=small]شیر 4 پ[/size][/size][/align][align=center][/align][align=justify][size=x-small][size=small]وانیل [/size][/size][/align][align=center][/align][align=justify][size=x-small][size=small]شکر 1 پ[/size][/size][/align][align=center][/align][align=justify][size=small][size=x-small]موز رسیده پوره شده[/size][size=x-small]2
عدد[/size]
[/size][/align][align=center][/align][align=justify][size=x-small][size=small]ژله پرتقال یک بسته[/size][/size][/align][align=center][/align][align=justify][size=x-small][size=small]شکلات سفید[/size][/size][/align][align=center][/align][align=justify][size=x-small][size=small]پرتقال[/size][/size][/align][align=center][/align][align=justify][size=x-small]

[size=small]کره را ذوب کرده و آرد را به آن اضافه کنید و
به مدت 5 دقیقه تفت دهید. شیر را به تدریج اضافه کرده هم بزنید تا یک دست شود .
[/size][/size]
[size=x-small][size=small]2 عدد موز پوره شده را افزوده و
[/size][/size]
[size=x-small][size=small]مجددا روی حرارت قرار داده و مرتب به هم بزنید تا غلیظ
شود( به شکل پودینگ در آید) .وانیل را اضافه کرده وبا هم زن برقی به مدت 10 دقیقه
بزنید(یا در مخلوط کن بریزید)
[/size][/size]
[/align][align=center][/align][align=justify][size=x-small][size=small]پودینگ را درون قالب ریخته و اجازه دهید تا کاملا سرد
شود.ژله پرتقال را از قبل آماده کرده و در یخچال قرار دهید تا کاملا بسته شود.
هنگاهی که پودینگ سرد شد ، ژله را روی پودینگ قرار داده و با برشی از پرتقال و
شکلات سفید تزئین کنید.[/size][/size]
[/align][align=center][/align][align=justify][size=x-small]
[/size]
[/align]