[align=center][img=620x345]http://www.alamto.com/wp-content/uploads/2010/12/Falafel.jpg[/img][/align]
[align=center][size=small]فلافل ماهی[/size][/align]
مواد لازم برای چهار نفر :
ماهی (فیتو)= ۳۰۰ گرم
نخود خیس شده= ۴۰۰ گرم
پودر زیره سبز =۱ قاشق مرباخوری
تخم مرغ= ۲ عدد
پیاز رنده شده= ۱ عدد متوسط
سیر له شده= ۲ حبه
گشنیز خرد شده= ۳ قاشق سوپخوری
بکینگ پودر =۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل ، زرد چوبه و روغن= به میزان لازم

طرز تهیه :
[align=justify]ابتدا ماهی ، نخود چرخ شده ، پیاز رنده شده ، سیر له شده و گشنیز کاملاً ساطوری شده را با هم مخلوط کرده سپس پودر زیره ، نمک ، بکینگ پودر ، فلفل و زرد چوبه را به مواد اضافه کرده و خوب ورز دهید تا مخلوط شود . سپس از مواد به اندازه یک گردو برداشته و در روغن فراوان سرخ کنید . این غذا را همراه نان باگت ، خیار شور ، کاهو و گوجه فرنگی سرو میکنند .[/align]