[size=medium][فقط اعضاي سايت مي توانند لينک ها را ببينند. ]

(برای 4 نفر):
عدس: 300 گرم
هویج: 5 عدد متوسط بزرگ
پیاز: 2 عدد متوسط
سیر:2 حبه کوچک
آب گوشت یا مرغ: 6 لیوان
کره : 50 گرم
نمک ، فلفل، زردچوبه: به میزان لازم
زعفران آب شده: به میزان دلخواه
طرز تهیه:
عدس را چند از ساعت قبل خیس می کنیم. پیازها، سیر و هویج را می شوییم و خرد می کنیم. ابتدا پیازها و سیر را بسیار ریز خرد می کنیم و در کره تفت می دهیم تا کمی طلایی شوند، زردچوبه را نیز اضافه می کنیم، سپس هویج ها را نگینی درشت خرد می کنیم و در پیاز و سیر خوب تفت می دهیم و سرخ می کنیم تا کاملاً برشته شود. حال عدس را که آب آن گرفته و خالی شده را به مایه اضافه می کنیم و باز نیز تفت می دهیم. حال آب گوشت را اضافه می کنیم و می گذاریم کاملاً پخته شود و جا بیافتد.
اگر بخواهیم این غذا را به جای سوپ استفاده کنیم، باید آب آن بیشتر باشد و اگر می خواهیم خوراک باشد باید کاملاً آبش کشیده شود. توضیح دیگر این که این سوپ یا خوراک، با سیب زمینی یا شلغم یا تره فرنگی نیز پخته می شودو بسیار هم لذیذ خواهد شد.
منبع: نشریه زندگی ایده آل شماره 45[/size]