آیا پختن آنزیمها را از بین میبرد
در اینباره خام گیاهخواران کاملا حق دارند. پختن آنزیمها را از بین میبرد. ولی متأسفانه همچنان نیمی از حقیقت پشت ابر مانده است. بدن انسان برای تجزیهی مولکولهای مواد غذایی نیاز به آنزیمهای موجود در مواد غذایی ندارد. در ساختار بدن آنزیمهایی وجود دارد که این وظیفه را با کمال میل بر عهده میگیرند. در هر صورت آنزیمهایی که از مواد خام وارد بدن میشوند نیز به خاطر اسید معده از بین خواهند رفت.
تنها اندکی از آنها باقی میمانند و مواد تخمیر شدهای چون کلمترش، آنزیمها را وارد معده میکند. در هر حال نقش آنها در هضم غذا اندک است. متخصصین ارزش چندانی برای این آنزیمها قائل نیستند. نظریهی «آنزیم مواد خام» به کتاب ادوارد هال (Edward Howell) در دههی ۴۰ میلادی بازمیگردد. اما اکنون علم به نقش حداقلی آنزیمهای مواد غذایی خام، در هضم غذا شهادت میدهد. هاول تصور میکرد که تعداد آنزیمهای بدن انسان پایانپذیر است، در حالیکه بدن انسان همواره آنزیمهای جدید تولید میکند.
تحریریه لیدی فروم